Feyenoord O21 verliest met Mitchell in de basis van FC Groningen O21 | OneFootball

FR12.nl

·28 septembre 2024

Feyenoord O21 verliest met Mitchell in de basis van FC Groningen O21

Image de l'article :Feyenoord O21 verliest met Mitchell in de basis van FC Groningen O21

Feyenoord Onder 21 heeft zaterdag voor de tweede wedstrijd op rij niet de drie punten gepakt. Het elftal van Pascal Bosschaart begon met twee overwinningen goed aan het seizoen, maar inmiddels is de koppositie uit handen gegeven. Op Varkenoord werd er met 2-4 verloren van FC Groningen Onder 21.

Feyenoord begon redelijk sterk aan de wedstrijd, maar na een kwartier spelen kantelde het spelbeeld enigszins. De uitploeg kwam steeds meer in de wedstrijd en werd ook gevaarlijker. Na bijna een half uur spelen werd de inzet van de talenten uit Groningen beloond met het eerste doelpunt van de middag. Direct na de aftrap werd de bal wederom veroverd en de voorsprong verdubbeld.

Vlak voor rust sloeg Feyenoord O21 een belangrijke slag door de aansluitingstreffer te scoren. Na rust was de ploeg uit Groningen echter weer de bovenliggende partij en dat was vooral te zien in de felheid. Via een penalty leken de Rotterdammers via Joey de Bie een nieuwe tegentreffer onschadelijk te maken, maar in de slotfase werd de wedstrijd met 2-4 beslist.

Afgelopen dinsdag liet het elftal van Pascal Bosschaart voor het eerst punten liggen in de competitie. Eerder werd er met 3-1 gewonnen van De Graafschap en werd ook FC Twente/Heracles verslagen met 1-4 bij de competitiestart. Tegen NAC Breda begonnen de Rotterdammers veelbelovend, maar na de openingstreffer zag het spel van Feyenoord er stroef uit en was 1-1 dus het maximale resultaat.

Opvallend aan de opstelling van Feyenoord O21 was dat er een basisplaats was voor Jeyland Mitchell. Dit betekent dat de verdediger van het eerste elftal vanavond niet bij de selectie zal zitten tegen NEC Nijmegen. Verder waren er geen grote verrassingen in het elftal van Bosschaart. Wel kreeg Aymen Sliti rust na een volle eerste periode.