Feyenoord komt in zoektocht vervanger Wieffer uit in top van Serie A | OneFootball

Feyenoord komt in zoektocht vervanger Wieffer uit in top van Serie A | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·4 juillet 2024

Feyenoord komt in zoektocht vervanger Wieffer uit in top van Serie A

Image de l'article :Feyenoord komt in zoektocht vervanger Wieffer uit in top van Serie A
Image de l'article :Feyenoord komt in zoektocht vervanger Wieffer uit in top van Serie A

© IMAGO

Feyenoord in zijn zoektocht naar een opvolger voor Mats Wieffer de naam van Oussama El Azzouzi genoteerd, zo meldt 1908.nl. De 23-jarige middenvelder staat momenteel onder contract bij Bologna, dat afgelopen seizoen vierde eindigde in de Serie A. Feyenoord zou al toenadering hebben gezocht tot El Azzouzi.


Vidéos OneFootball


Wieffer is op weg naar de uitgang bij Feyenoord, dat donderdag een mondeling akkoord bereikte met Brighton & Hove Albion over de transfersom. De Engelsen zullen volgens de laatste berichtgeving dertig miljoen euro, exclusief bonussen, betalen voor Wieffer, die namens Feyenoord ook toestemming heeft gekregen om de onderhandelingen over een contract te starten.

Op de achtergrond heeft Feyenoord al voorgesorteerd op het vertrek van Wieffer. De Rotterdammers hebben recentelijk contact gezocht met El Azzouzi en diens management. De Marokkaans international wordt momenteel gezien als optie om Wieffer op te volgen. Feyenoord heeft echter nog aanbieding op tafel gelegd bij Bologna.

Het groot de kans is dat El Azzouzi daadwerkelijk naar Feyenoord vertrekt, moet nog blijken. De balveroveraar heeft namelijk wel laten doorschemeren op zijn plek te zitten bij Bologna, waar hij nog tot medio 2027 onder contract staat. El Azzouzi vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 3,1 miljoen euro.

El Azzouzi streek via de jeugd van Vitesse, DOVO, FC Groningen neer bij FC Emmen, dat hem uiteindelijk voor 100.000 euro verkocht aan Union Sint-Gilles. Een jaar later werd hij voor twee miljoen euro overgenomen door Bologna. Hier speelde El Azzouzi afgelopen seizoen in totaal twintig duels, waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee assists.

À propos de Publisher