Feyenoord is concreet en meldt zich bij mogelijke vervanger voor Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki | OneFootball

Feyenoord is concreet en meldt zich bij mogelijke vervanger voor Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·21 mai 2024

Feyenoord is concreet en meldt zich bij mogelijke vervanger voor Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki

Image de l'article :Feyenoord is concreet en meldt zich bij mogelijke vervanger voor Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki

Feyenoord heeft zich officieel gemeld bij Chris-Kévin Nadje, zo meldt 1908.nl. De verdedigende middenvelder van FC Versailles staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Rotterdammers en moet aankomende zomer naar De Kuip komen.

De clubleiding van Feyenoord is overtuigd van de kwaliteiten van Nadje, die dit seizoen actief was op het derde niveau van Frankrijk. De rechtspoot maakte een goede indruk en moet mogelijk gaan fungeren als de vervanger van Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki, indien een van de twee afwezig is wegens een blessure of schorsing.


Vidéos OneFootball


Naast Feyenoord, zijn ook andere clubs bezig met de Fransman, die ook beschikt over een Ivoriaans paspoort. 1908.nl weet dat Hellas Verona zich heeft gemeld bij FC Versailles. Ook Charleroi, SC Fernense en Schalke 04 zien een transfer met de Franse club wel zitten.

De 1,90 meter lange middenvelder komt uit de jeugd van RC Lens en maakte afgelopen seizoen veel indruk. Nadje speelde 31 wedstrijden en scoorde daarin liefst zeven keer. Nadje heeft nog een contract tot medio 2025 bij FC Versailles.

À propos de Publisher