'Feyenoord heeft beste papieren voor Hutchinson' | OneFootball

'Feyenoord heeft beste papieren voor Hutchinson' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·21 mai 2024

'Feyenoord heeft beste papieren voor Hutchinson'

Image de l'article :'Feyenoord heeft beste papieren voor Hutchinson'

Omari Hutchinson staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord en Ajax. Dit meldt Voetbal International. De Rotterdammers hebben momenteel de beste papieren voor de twintigjarige rechtsbuiten van Chelsea FC.

Hutchinson staat tot medio 2025 onder contract bij de Engelse grootmacht en werd dit seizoen verhuurd aan Ipswich Town. De linkspoot speelde 44 wedstrijden in de Championship en wist daarin tien keer te scoren en zes assists af te leveren en had daarmee een groot aandeel in de promotie naar de Premier League.


Vidéos OneFootball


Hutchinson heeft een geschatte marktwaarde van 4,5 miljoen euro en beschikt over de Engelse en de Jamaicaanse nationaliteit. Naast wedstrijden in de Championship kwam de talentvolle buitenspeler ook twee keer uit in de FA Cup en speelde hij vier duels in de League Cup. Daarin wist hij een keer te scoren tegen Wolverhampton, als linksbuiten.

Chelsea FC staat open voor verkoopFeyenoord heeft zich inmiddels al gemeld in Londen. De Rotterdammers hebben te horen gekregen dat Chelsea FC openstaat voor een definitief vertrek van Hutchinson. De stadionclub wil de buitenspeler kopen en verwacht goede kans te maken om de talentvolle aanvaller te overtuigen met minimaal acht wedstrijden Champions League-voetbal.

À propos de Publisher