Fenerbahçe'nin Lille Maçını Yönetecek Istvan Kovacs, EURO 2024'te Verdiği Kartlarla Tepki Çekmişti | OneFootball

Fenerbahçe'nin Lille Maçını Yönetecek Istvan Kovacs, EURO 2024'te Verdiği Kartlarla Tepki Çekmişti | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·31 juillet 2024

Fenerbahçe'nin Lille Maçını Yönetecek Istvan Kovacs, EURO 2024'te Verdiği Kartlarla Tepki Çekmişti

Image de l'article :Fenerbahçe'nin Lille Maçını Yönetecek Istvan Kovacs, EURO 2024'te Verdiği Kartlarla Tepki Çekmişti

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fenerbahçe'nin Lille ile deplasmanda oynayacağı maçı Istvan Kovacs, iç sahada oynayacağı karşılaşmayı ise Jose Maria Sanchez yönetecek. Kovacs, EURO 2024'te Türkiye-Çekya mücadelesine gösterdiği kartlarla damga vurmuştu. İşte tüm detaylar...

Lugano'yu eleyerek bir üst tura yükselen Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile karşılaşacak.


Vidéos OneFootball


Bu maçlar öncesinde UEFA, Fenerbahçe-Lille eşleşmesinde görev yapacak hakemleri duyurdu.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe'nin Lille ile deplasmanda oynayacağı maçı Istvan Kovacs, iç sahada oynayacağı maçı Jose Maria Sanchez yönetecek.

KOVACS SARI KART YAĞDIRMIŞTI

Fotospor'da yer alan habere göre; Kovacs, EURO 2024'te Türkiye-Çekya mücadelesine gösterdiği kartlarla damga vurmuştu. Kovacs, karşılaşma boyunca toplam 18 sarı kart ve 2 kırmızı kart çıkarmıştı.

FENERBAHÇE-LILLE MAÇLARI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunun ilk maçını deplasmanda 6 Ağustos'ta oynayacak.

Eşleşmenin rövanş karşılaşması ise 13 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, bu turu geçmesi halinde play-off turuna yükselecek. Play-off turunun kuraları ise 5 Ağustos'ta çekilecek.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında geçtiğimiz sezon göreve yeniden İsmail Kartal getirildi. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru'yu 5-0 ve 4-0'lık skorlarla geçti. 3. ön eleme turunda Maribor'u 3-1 ve 3-0 mağlup ederek eledi. Play-off turunda Twente'yi 5-1 ve 1-0'lık skorlarla geçerek adını gruplara yazdırdı. Nordsjaelland, Ludogorets ve Spartak Trnava'nın da yer aldığı grubu lider olarak tamamladı. Son 16 turunda Union Saint-Gilloise'yı 3-0 ve 1-0'lık sonuçlarla eledi. Avrupa defterini çeyrek final turunda kapatan sarı-lacivertliler ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos'a seri penaltı atışları sonucunda aynı skorla mağlup olunca elendi. Süper Lig'de sezonu 2. sırada tamamalayan Kanarya'da 2024-25 sezonu öncesinde İsmail Kartal dönemi sona erirken, göreve getirilen isim Jose Mourinho oldu.

À propos de Publisher