Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'nun Ayrılığını Veto Ettiği Yazıldı | OneFootball

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'nun Ayrılığını Veto Ettiği Yazıldı | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·11 juillet 2024

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'nun Ayrılığını Veto Ettiği Yazıldı

Image de l'article :Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Ferdi Kadıoğlu'nun Ayrılığını Veto Ettiği Yazıldı

Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, transfer döneminde dev takımların radarına girdi. Teknik Direktör Jose Mourinho, milli yıldız hakkındaki kararını verdi.


Vidéos OneFootball


JUVENTUS DA İSTİYOR

EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi ise İtalyan devi Juventus oldu. İtalyan ekibinin teknik direktörü Thiago Motta'nın, yönetime 24 yaşındaki oyuncunun adını verdiği ve Juventus'un da bu konuda harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

FENERBAHÇE KARNESİ

Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro'ya transfer edildi. 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerde 199 maça çıktı ve 17 gol atarken 22 de asist yaptı.

JUVENTUS'A KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'nin Weston McKennie'ye olan ilgisine karşın Ferdi Kadıoğlu'nu istediği iddia edilen İtalyan devine kötü haber geldi.

MOURINHO'DAN VETO

Fanatik'in TeamTalk'tan derlediği habere göre; Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılışını veto etti.

Dış basın haberi "Mourinho anlaşmayı mahvetti" ifadesiyle verirken Portekizli hocanın, Ferdi Kadıoğlu'nun kesinlikle takımda tutulmasını istediği ifade edildi. Haberde Manchester United ve Arsenal'in de transferi gerçekleştirmesinin mümkün gözükmediği aktarıldı.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

À propos de Publisher