Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Mert Müldür'ün Takımda Tutulmasını İstedi | OneFootball

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Mert Müldür'ün Takımda Tutulmasını İstedi | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·8 juillet 2024

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Mert Müldür'ün Takımda Tutulmasını İstedi

Image de l'article :Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Mert Müldür'ün Takımda Tutulmasını İstedi

Fenerbahçe'de takımın başına geçen Jose Mourinho transferde raporunu yönetime sundu. Portekizli teknik adam Fenerbahçeli yıldızın ayrılığını veto etti.

Milli futbolcu Mert Müldür, EURO 2024'teki performansı ile dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İtalya'dan 3 ekibin Müldür için devreye girmesi ile Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho transfer için kararını yönetime iletti.


Vidéos OneFootball


3 KULÜP PEŞİNDE

Mert Müldür'e İtalya'dan ilgi var. Serie A'dan 3 ekibin Müldür'ün transferi için devreye girdiği aktarıldı.

LYON DA İLGİLENİYOR

Fransız ekiplerinden Lyon, Fenerbahçe'nin milli futbolcu Mert Müldür’ü listesine ekledi. 25 yaşındaki milli sağ bek için 10 milyon euro civarında bir teklif yapılabileceği öğrenildi.

MOURINHO 'KALSIN' DEDİ

Portekizli teknik adam Mourinho, Fenerbahçe'de yönetime ilettiği raporda Mert Müldür'ün takımda kalmasını istediğini belirtti.

MOURINHO: 'BAŞKANIMIZ MESAJI VERMİŞTİ'

Portekizli teknik adam, bugün antrenman öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: Başkanımız çok direkt bir mesaj verdi. Kulübün gelişmesini istiyor. Gelişmesi demek de en iyi oyuncularımızı tutmak demek. Bu mesajı çok direkt bir şekilde verdi.

'EN BÜYÜK ÖNCELİĞİM OYUNCULARIN TAKIMA DÖNMESİ'

Şu andaki en büyük önceliğim bütün oyuncuların takıma dönmesi. Szymanski ve Livakovic takıma katıldı. Tadic, Çarşamba günü gelecek. Türk Milli Takımı'ndaki oyuncularımız tatillerine yeni başladı. Transfer pazarında neye ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. İlk Lugano maçında en iyi durumumuzda olmayacağız ama ikinci maçta tribünlerimiz o maçı kazanmamız için bize yardımcı olacak.

3 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENMİŞTİ

Mert Müldür, geçen sezon başında Sassuolo'dan 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli ekip milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki sağ bek 2023-24 sezonunda ise Fenerbahçe içib 31 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırırken 4 de asist kaydetti.

EURO2024'ÜN EN GÜZEL GOLÜNÜ ATTI

Avrupa Şampiyonası'nda da ağları sarsan milli futbolcu, ilk maçların en güzel golünü kaydetmişti.

(Sabah)

À propos de Publisher