Exclusief: Erik ten Hag stuurt scouts naar EK in Duitsland voor Ferdi Kadioglu | OneFootball

Exclusief: Erik ten Hag stuurt scouts naar EK in Duitsland voor Ferdi Kadioglu | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·1 juillet 2024

Exclusief: Erik ten Hag stuurt scouts naar EK in Duitsland voor Ferdi Kadioglu

Image de l'article :Exclusief: Erik ten Hag stuurt scouts naar EK in Duitsland voor Ferdi Kadioglu
Image de l'article :Exclusief: Erik ten Hag stuurt scouts naar EK in Duitsland voor Ferdi Kadioglu

© IMAGO

Ferdi Kadioglu kan een uitstekend EK belonen met een toptransfer naar de Premier League. De verdediger annex middenvelder van Fenerbahce stond al op de radar van Arsenal, maar kan nu ook rekenen op de interesse van Manchester United. Bronnen melden aan FootballTransfers dat the Red Devils de verrichtingen van Kadioglu op het EK nauwlettend in de gaten houdt.


Vidéos OneFootball


Dinsdagavond kan Kadioglu met Turkije een volgende stap zetten richting de finale van het EK. In Leipzig neemt Turkije het op tegen Oostenrijk in de achtste finale van het EK. Een ideaal platform voor Kadioglu om scouts van topclubs te overtuigen van zijn kwaliteiten. Scouts van onder meer Arsenal en Manchester United waren al aanwezig bij enkele wedstrijden van Turkije in de poulefase van het EK en zijn onder de indruk geraakt van zijn kwaliteiten.

Voor Erik ten Hag heeft de komst van een nieuwe linksback de hoogste prioriteit. Manchester United beschikt met Tyrell Malacia over een linksback,die al meer dan een jaar uit de roulatie is. Terwijl ook Luke Shaw constant kampt met blessures. Om die reden moet er zo snel mogelijk een nieuwe linksback worden aangetrokken.

Arsenal kent eigenlijk dezelfde problemen, aangezien Takehiro Tomiyasu en Oleksandr Zinchenko ook constant uit de roulatie zijn met blessures. Beide clubs kunnen het elkaar dan ook lastig gaan maken tijdens de mogelijke onderhandelingen met zowel Fenerbahce en Kadioglu. Arsenal leek de komst van Kadioglu al rond te hebben, zo meldden verschillende Engelse media destijds. Maar van een akkoord is nog altijd geen sprake.

Kadioglu verliet NEC in 2018 voor slechts 1,4 miljoen euro en groeide in Turkije uit tot een sensatie. De aanvallende middenvelder maakte de overstap naar de linksbackpositie en speelde zichzelf in de nationale ploeg van Turkije. Inmiddels staat de teller voor de in Arnhem geboren linksback al op achttien interlands.

À propos de Publisher