Een van de meest tragische voetbalfoto's ooit: Modric moet op de foto met Man of the Match-bokaal | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·24 juin 2024

Image de l'article :Een van de meest tragische voetbalfoto's ooit: Modric moet op de foto met Man of the Match-bokaal

Luka Modric is maandagavond verkozen tot Man van de Wedstrijd na het duel tussen Kroatië en Italië (1-1). De veteraan moest daarom op de foto met de bokaal, maar was duidelijk niet in de feeststemming.

Modric leek de matchwinner te worden met zijn doelpunt in minuut 55, vlak nadat hij een penalty had gemist. Een Kroatische zege zou kwalificatie voor de knock-outfase hebben betekend, maar in de achtste minuut van de blessuretijd maakte Mattia Zaccagni de 1-1. Daardoor eindigt Italië als tweede en is Kroatië uitgeschakeld.

Toch kreeg Modric de bokaal voor Man van de Wedstrijd. Daar hoort een foto bij, maar zijn blik spreekt boekdelen.