đŸŽ„ "Computer says no": X ontploft na de hattrick aan afgekeurde goals Lukaku | OneFootball

đŸŽ„ "Computer says no": X ontploft na de hattrick aan afgekeurde goals Lukaku | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24 juin 2024

đŸŽ„ "Computer says no": X ontploft na de hattrick aan afgekeurde goals Lukaku

Image de l'article :đŸŽ„ "Computer says no": X ontploft na de hattrick aan afgekeurde goals Lukaku

Romelu Lukaku scoorde dit EK al drie keer. Jammer genoeg voor hem keurde de VAR tot drie keer toe zijn doelpunt af. En dus heeft hij officieel nog niet gescoord, al was hij wel al van waarde voor de Rode Duivels.

Op dit EK werden al zes owngoals gescoord en verder scoorde Romelu Lukaku tot drie keer toe, maar evenveel keer werden zijn goals afgekeurd. Daardoor zijn Mikautadze, Schranz en Musiala met twee goals de echte topschutters momenteel.


Vidéos OneFootball


Het zorgde ook voor een grapje bij Sporza, waar ze de topschuttersstand lieten zien. "Owngoals zes, LukakuwithoutVAR drie en dan rest met twee goals", stond er op het scherm te lezen. De analisten reageerden verder wel positief richting Lukaku.

X reageert massaal op de afgekeurde doelpunten van Lukaku

Op de sociale media gaan de afgekeurde doelpunten van Lukaku ondertussen wel de wereld rond. Er wordt gegrapt, maar er is natuurlijk ook veel respect voor de spits van de Rode Duivels. Hij zat er ook al een paar keer heel dichtbij.

Geniet gerust mee van de reacties op de sociale media die we verzamelden in een bloemlezing. Als hij tegen OekraĂŻne een geldig doelpunt scoort, dan zal iedereen stilaan tevreden en blij zijn voor hem - ook binnen de groep van de Rode Duivels.

À propos de Publisher