Beşiktaş'ta Forvet Çalışmaları Sürüyor | OneFootball

Beşiktaş'ta Forvet Çalışmaları Sürüyor | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·1 juillet 2024

Beşiktaş'ta Forvet Çalışmaları Sürüyor

Image de l'article :Beşiktaş'ta Forvet Çalışmaları Sürüyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş iç ve dış transferde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Gol bölgesine en az iki ismin alınması gündemde. Dış basında Wout Weghorst (31) ve Luuk de Jong (33) Beşiktaş'a yakıştırıldı. Portekiz'in Record gazetesi ise Benfica'nın Brezilyalı santrforu Arthur Cabral için devrede olduğunu yazdı. Öte yandan Di Maria'dan da haber bekleyen siyah beyazlılar emin adımlarla ilerliyor.


Vidéos OneFootball


PORTEKİZ'E ÇIKARMADevre arasında 11 milyon Euro bonservisle Braga'dan Al Musrati'yi renklerine bağlayan Kara Kartal, Benfica ile sözleşmesi biten Rafa Silva'nın ardından aynı takımın golcüsü Arthur Cabral'ın peşinde. 1.86 boyundaki Brezilyalı forvet, geçen sezon 43 resmi maçta 11 kez ağları havalandırdı. Cabral konusunda Beşiktaş yoğun temas halinde. Beşiktaş'ın yüksek bonservis talebiyle karşılaşması halinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak.

Kartal, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık galibiyetlerle geçti. 3. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü'yü 3-1 ve 2-1 mağlup ederek eledi. Organizasyonda gruplara kalan Kartal, play-off turunda ise Dinamo Kiev'i 3-2 ve 1-0'lık skorlarla geçti. Arka arkaya gelen kötü sonuçların ardından Şenol Güneş'le yollar ayrıldı. Göreve geçici olarak Burak Yılmaz getirildi. Burak Yılmaz dönemi kısa sürerken, kulübün efsane isimlerinden Rıza Çalımbay'ın ikinci dönemi start aldı. Siyah-beyazlılar; Club Brugge, Bodo Glimt ve Lugano'nun yer aldığı gruptan çıkamayarak Avrupa defterini kapattı. Çalımbay'ın ayrılığı sonrasında Fernando Santos'la sözleşme imzalandı. Santos dönemi de istenilen sonuçlar alınamayınca sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe göreve getirildi. Topraktepe yönetiminde Türkiye Kupası'nı kaldıran Beşiktaş ligi 6. sırada tamamladı. 2024-25 sezonu öncesinde Giovanni van Bronckhorst göreve getirilen isim oldu.

À propos de Publisher