Basisplaatsen voor Ueda bij Japan en Hwang bij Zuid-Korea | OneFootball

Basisplaatsen voor Ueda bij Japan en Hwang bij Zuid-Korea | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·15 octobre 2024

Basisplaatsen voor Ueda bij Japan en Hwang bij Zuid-Korea

Image de l'article :Basisplaatsen voor Ueda bij Japan en Hwang bij Zuid-Korea

De interlandwedstrijden gaan vandaag vrolijk verder. Ayase Ueda en In-beom Hwang komen dinsdagmiddag in actie voor hun nationale teams. Japan trapt om 12:35 uur af tegen Australië, en Zuid-Korea neemt het om 13:00 uur op tegen Irak. Het duel van Ueda is live te bekijken op ESPN2.

Zowel Japan als Zuid-Korea spelen een WK-kwalificatieduel en staan beide bovenaan in hun groep. In Groep C is Japan koploper met negen punten, terwijl Zuid-Korea bovenaan staat in Groep B met zeven punten uit drie wedstrijden. Het einddoel is deelname aan het WK van 2026 in Amerika, Canada en Mexico.


Vidéos OneFootball


Naast Hwang en Ueda staan er vandaag ook wedstrijden op het programma voor Luka Ivanusec (Kroatië), Hugo Bueno (Jong Spanje) en Plamen Andreev (Jong Bulgarije). Het is echter nog onzeker of Ivanusec weer deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie. De buitenspeler van Feyenoord ontbrak afgelopen week in de ploeg, en het is nog steeds onduidelijk waarom hij plaats moest nemen op de tribune.

Opstellingen Japan: Suzuki, Itakura, Taniguchi, Machida, Doan, Tanaka, Morita, Mitoma, Kubo, Minamino, Ueda.Australië: Gauci, Burgess, Souttar, Geria, Bos, Irvine, Brattan, Miller, Hrustic, McGree, Duke.

À propos de Publisher