🎥 Avondje Nations League: het prachtige doelpunt van Italië en de onbegrijpelijke misser van Haaland | OneFootball

🎥 Avondje Nations League: het prachtige doelpunt van Italië en de onbegrijpelijke misser van Haaland | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·6 septembre 2024

🎥 Avondje Nations League: het prachtige doelpunt van Italië en de onbegrijpelijke misser van Haaland

Image de l'article :🎥 Avondje Nations League: het prachtige doelpunt van Italië en de onbegrijpelijke misser van Haaland

De Rode Duivels wisten hun Nations League af te trappen met een overwinning tegen Israël in Hongarije. Maar er stond op zaterdag nog veel meer voetbal op het programma. En daarbij werden toch een aantal pittige zaken opgemerkt.

In de groep van de Rode Duivels was er een clash tussen twee grootmachten. Italië stond al na één minuut op achterstand tegen Frankrijk, maar reageerde heel goed.


Vidéos OneFootball


Een prachtige omhaal van Sandro Tonali en een schitterende volley van Federico Di Marco zorgden ervoor dat de Italianen op gelijke hoogte kwamen.

Na slechts 13 seconden spelen en een catastrofale balverlies vlak voor het doel, stond Italië al achter in het Parc des Princes: Bradley Barcola profiteerde hiervan en scoorde zijn eerste doelpunt voor het Franse nationale team.

Maar de Squadra, die na het volledig mislukte Euro 2024 nog iets goed te maken had, reageerde op een prachtige manier. Na de lat te hebben geraakt via Frattesi, wisten ze Mike Maignan te verschalken met een absoluut schitterende actie.

De basis lag bij een man die van ver terugkwam, namelijk Sandro Tonali: een hakje en een prachtige volley van Federico DiMarco om gelijk te maken (30e, 1-1). Een wereldklasse doelpunt!

{INSERT_MATCHES_TODAY}

À propos de Publisher