Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hancko: hoogte openingsbod bekend | OneFootball

Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hancko: hoogte openingsbod bekend | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 juin 2024

Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hancko: hoogte openingsbod bekend

Image de l'article :Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hancko: hoogte openingsbod bekend
Image de l'article :Atlético Madrid meldt zich officieel bij Feyenoord voor Hancko: hoogte openingsbod bekend

© IMAGO

Atlético Madrid heeft zich officieel bij Feyenoord gemeld voor Dávid Hancko, weet 1908.nl. De club uit de Spaanse hoofdstad is onder de indruk geraakt van diens prestaties in de Champions League en op het EK, waar hij met Slowakije verrassend won van België. De Madrilenen proberen al vroeg in de transferperiode een deal van de grond te krijgen.


Vidéos OneFootball


Atléti heeft een openingsbod ter waarde van zo'n twintig miljoen euro gedaan. Dit bod is door Feyenoord-directeur Dennis te Kloese direct van tafel geveegd. De belangstelling van Atlético blijft echter voortbestaan en het is niet uitgesloten dat de nummer vier van Spanje later nog terugkomt met een verbeterde aanbieding.

Het eerste bod van Atlético komt niet in de buurt van de vraagprijs die Feyenoord naar verluidt hanteert. Relevo schreef eerder dat Feyenoord een bedrag tussen de 35 en 40 miljoen euro wil zien. Dat is te duur voor de clubleiding van Atlético en daarom wordt ook de komst van onder meer Aymeric Laporte (Al-Nassr) en Murillo (Nottingham Forest) onderzocht.

Feyenoord hoopt de 26-jarige verdediger, die bij Sparta Praag al samenwerkte met de nieuwe Feyenoord-trainer Brian Priske, ondanks de interesse gewoon te behouden. Hancko heeft bovendien een contract tot medio 2028, waardoor Feyenoord niet genoodzaakt is om snel een verkoop te realiseren. De linkspoot is wel 'gecharmeerd' van de belangstelling van de Spaanse topclub.

In het Estadio Metropolitano kan Hancko de opvolger worden van Mario Hermoso. De 28-jarige Spanjaard heeft een aflopend contract in Madrid en wordt in verband gebracht met verschillende clubs. Onder meer Napoli, AC Milan, Juventus en Aston Villa azen op zijn komst. Eerder bleek al uit data van SciSports dat Hancko een goede vervanger zou zijn voor Hermoso.

À propos de Publisher