Antonio Nusa: “Dit smaakt naar meer” | OneFootball

Antonio Nusa: “Dit smaakt naar meer”

Logo : Club Brugge

Club Brugge

Opmerkelijk feit voor de wedstrijd tegen Anderlecht was de opstelling van Nusa. De beloftevolle Noor speelde zijn wedstrijd en was achteraf duidelijk tevreden met zijn basisplaats.

“Ik ben heel tevreden dat ik vandaag mocht starten”, aldus sprak Antonio Nusa achteraf. “En zeker op een dag als vandaag. Een vol huis en dan nog tegen Anderlecht. Ja, dat smaakt naar meer. Ondanks het feit dat er niets meer op het spel stond werd het toch nog een pittig duel. Als ik voor mezelf mag spreken dan wilde ik uiteraard bewijzen dat ik die basisplaats verdiende. Vandaar dat ik heel hard gewerkt heb en geprobeerd mijn taken goed uit te voeren. Het was zeker een leerrijke ervaring en dat nemen ze mij toch al niet meer af.”

“Uiteraard heb ik dit seizoen heel veel bijgeleerd. Zowel op training als tijdens de wedstrijden met de beloften heb ik heel wat opgestoken. Ik voel ook dat iedereen bij Club in mij geloofd. Ik kijk echt al uit naar volgend seizoen, want dan wil ik nog een stap vooruit zetten. Maar nu is het tijd voor vakantie. Ik keer straks terug naar mijn familie in Noorwegen om eventjes tot rust te komen, maar wees er maar zeker van dat ik klaar zal zijn om de voorbereiding voor volgend seizoen aan te vatten.” (FDC)

Mentionné dans cet article

À propos de Publisher