🎥 Zo raakt Celine Dept bij de grote voetbalsterren: "Echt gek" | OneFootball

🎥 Zo raakt Celine Dept bij de grote voetbalsterren: "Echt gek" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·25 de junio de 2024

🎥 Zo raakt Celine Dept bij de grote voetbalsterren: "Echt gek"

Imagen del artículo:🎥 Zo raakt Celine Dept bij de grote voetbalsterren: "Echt gek"

Celine Dept is een gewezen voetbalspeelster van onder meer Cercle Brugge. Ze is echter vooral bekend geworden via de sociale media. En daar scheert ze steeds hogere toppen. Ook in 2024 doet ze niet anders. Ze legt nu uit hoe ze het allemaal doet.

Op youtube wist ze enkele maanden geleden de kaap van de 10 miljoen volgers te ronden, ook op TikTok is ze waanzinnig populair. Daar heeft ze ondertussen al 14 miljoen volgers. Weinig Belgen doen beter, integendeel zelfs.


OneFootball Videos


Knap werk is het ook van de jonge voetbalster, die ook steeds vaker opduikt met bekende voetballers. We zagen haar al bij Eden Hazard, bij PSG toen nog met Kylian Mbappé en ook bij heel bekende vrouwelijke voetbalsters.

@celinedept Celine 🆚 Kylian Mbappé. Who wins? 👀@psg ♬ Paro - Speed Up TikTok - Nej'

Samen met haar partner Michiel Callebaut nam ze al een film op, maar vooral de voetbalchallenges interesseren ons natuurlijk vanuit een voetbalachtergrond. En dus is de vraag: hoe krijgt Dept dat allemaal voor elkaar?

Ferme mix van zaken

“Het is een mix van clubs die naar ons toekomen en wij die zelf een vraag uitsturen. Bij Kings League kregen we zelf de vraag om deel te nemen. Dat toernooi was voor ons nog redelijk onbekend", aldus Dept bij Het Laatste Nieuws.

"Toen we hoorden wat het inhoudt en zagen welke namen er al deelnemen, wilden we dat zeker een kans geven. We houden van nieuwe uitdagingen. Bij PSG waren we uitgenodigd via YouTube, dat was echt helemaal gek."

Ver detalles de la publicación