Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'' | OneFootball

Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·24 de junio de 2024

Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven''

Imagen del artículo:Zaakwaarnemer Hancko: ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven''

David Hancko staat open voor een overstap naar Atletico Madrid. De zaakwaarnemer van de Slowaak bevestigt de interesse van de Spaanse topclub en het eerste bod van rond de twintig miljoen euro. Hancko is al enkele weken in gesprek met Atletico Madrid, maar tot een akkoord heeft dat nog niet geleid.

''Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in David Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau,'' vertelt Branislav Jašurek tegenover Relevo. ''Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken.''


OneFootball Videos


De zaakwaarnemer is het niet eens met de vraagprijs van Feyenoord. De Rotterdammers willen een bedrag van minimaal veertig miljoen euro voor Hancko. De centrale verdediger heeft een doorlopend contract tot medio 2028 en daar wil de stadionclub van profiteren. ''Het bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven'', aldus een duidelijke Jašurek, die ook aangeeft in gesprek te zijn met enkele clubs uit de Premier League. Echter, de voorkeur gaat uit naar een overstap naar Spanje.

Ver detalles de la publicación