'Wieffer is donderdagavond op het vliegtuig gestapt naar Engeland' | OneFootball

'Wieffer is donderdagavond op het vliegtuig gestapt naar Engeland' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·4 de julio de 2024

'Wieffer is donderdagavond op het vliegtuig gestapt naar Engeland'

Imagen del artículo:'Wieffer is donderdagavond op het vliegtuig gestapt naar Engeland'

Mats Wieffer vliegt op dit moment naar Engeland om zijn transfer naar Brighton & Hove Albion af te ronden. Feyenoord en de Engelsen hebben een akkoord weten te bereiken over een transfersom van dertig miljoen euro. Wieffer reist donderdagavond af om de laatste details te bespreken en af te ronden. Dit meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Feyenoord ontvangt naast een fraaie vaste transfersom in de toekomst mogelijk ook nog een aantal flinke bonussen. De Telegraaf meldde dat de Rotterdammers kunnen rekenen op enkele miljoenen die eenvoudig zijn binnen te halen. Algemeen directeur Dennis te Kloese was donderdag al in Engeland om een akkoord te bereiken met de club uit de Premier League.


OneFootball Videos


Met dertig miljoen euro vast wordt Wieffer de duurste Feyenoorder uit de clubhistorie. De Rotterdammers namen de 24-jarige middenvelder voor een som van 570.000 euro over van Excelsior en maken dus enorme winst in twee seizoenen tijd. De Kralingers ontvangen vijftien procent en FC Twente kan rekenen op een opleidingsvergoeding.

Ver detalles de la publicación