'West Ham United trekt portemonnee voor Summerville; Feyenoord profiteert' | OneFootball

'West Ham United trekt portemonnee voor Summerville; Feyenoord profiteert' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·31 de julio de 2024

'West Ham United trekt portemonnee voor Summerville; Feyenoord profiteert'

Imagen del artículo:'West Ham United trekt portemonnee voor Summerville; Feyenoord profiteert'

Crysencio Summerville gaat spoedig de overstap maken naar West Ham United. De club uit de Premier League heeft een akkoord weten te bereiken met Leeds United over een transfersom van meer dan 25 miljoen pond voor de 22-jarige buitenspeler. Feyenoord profiteert mee aangezien het recht heeft op een doorverkooppercentage en een solidariteitsbijdrage.

Summerville maakte in de zomer van 2020 voor een bedrag van 1,5 miljoen euro de overstap naar Leeds United. De geboren Rotterdammer heeft zich vooral afgelopen seizoen spectaculair weten te ontwikkelen en de aandacht getrokken van diverse Europese grootmachten. Uiteindelijk is West Ham United als winnaar uit de strijd gekomen.


OneFootball Videos


Feyenoord heeft een doorverkooppercentage van tien procent bedongen tijdens de onderhandelingen met Leeds United. Daarnaast heeft de stadionclub recht op een solidariteitsbijdrage van maar liefst vijf procent. De rechtspoot doorliep de gehele jeugdopleiding van Feyenoord en gaat nu een contract voor vijf seizoenen tekenen bij de Engelse club. Summerville heeft vanmiddag een persoonlijk akkoord bereikt en nu zijn ook de clubs eruit.

Ver detalles de la publicación