Van Hooijdonk ziet vreemd lichtpuntje bij Oranje: AD geeft dezelfde speler zware onvoldoende | OneFootball

Van Hooijdonk ziet vreemd lichtpuntje bij Oranje: AD geeft dezelfde speler zware onvoldoende | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 de junio de 2024

Van Hooijdonk ziet vreemd lichtpuntje bij Oranje: AD geeft dezelfde speler zware onvoldoende

Imagen del artículo:Van Hooijdonk ziet vreemd lichtpuntje bij Oranje: AD geeft dezelfde speler zware onvoldoende

Het Nederlands elftal is de groepsfase dinsdagavond in mineur geëindigd met een pijnlijke 2-3 nederlaag tegen Oostenrijk. De ploeg van Ronald Koeman kwam weliswaar twee keer terug van een achterstand, maar verloor uiteindelijk terecht. Ondanks dat vonden Pierre van Hooijdonk en Hans Kraay junior Donyell Malen een lichtpuntje.

“Ik vond Malen een lichtpuntje. Die was ondanks zijn eigen goal wel de meest dreigende aanvaller. Op het moment eruit ging en Xavi Simons naar de rechterkant verhuisde, miste je daar een stukje diepgang”, stelt Van Hooijdonk bij de nabeschouwing van NOS. Kraay junior deelde diezelfde mening bij ESPN.


OneFootball Videos


Het Algemeen Dagblad rapporteerde Malen met een dikke onvoldoende, namelijk een 4,5. De krant ging allereerst in op de eigen goal van de aanvaller. “Malen maakte net als Valke een eigen doelpunt door de bal hard langs zijn eigen keeper Bart Verbruggen te glijden. Maar er mislukte meer bij de aanvaller van Borussia Dortmund”, begint het AD.

“Zo miste hij een enorme kans alleen voor keeper Patrick Pentz. Voor de pauze één goede actie waarbij hij buitenom glipte maar het leverde Oranje niets op. In slotfase gewisseld voor Wout Weghorst”, valt er vervolgens te lezen.

Ver detalles de la publicación