Uniek: Speler uit KKD zet handtekening onder nieuw contract midden in uitvak vol supporters | OneFootball

Uniek: Speler uit KKD zet handtekening onder nieuw contract midden in uitvak vol supporters | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·11 de mayo de 2024

Uniek: Speler uit KKD zet handtekening onder nieuw contract midden in uitvak vol supporters

Imagen del artículo:Uniek: Speler uit KKD zet handtekening onder nieuw contract midden in uitvak vol supporters

Een uniek moment in de Keuken Kampioen Divisie, waar FC Den Bosch-verdediger Rik Mulders vrijdagavond op zelden vertoonde wijze zijn contract verlengde tot medio 2027. De Bosschenaar deed dat direct ná de verloren wedstrijd tegen FC Eindhoven (2-0), in het uitverkochte uitvak tussen de supporters.

De 23-jarige Mulders, die sinds seizoen 2019/20 deel uit maakt van de hoofdmacht van FC Den Bosch, had nog een contract tot medio 2025. Hij verlengt dus met twee extra jaren. Na afloop van de kansloos verloren wedstrijd tegen Eindhoven meldde de rechtsback zich in het uitvak, waar een spandoek onder zijn neus werd geduwd. Dit spandoek moest zijn nieuwe contract voorstellen.


OneFootball Videos


Mulders ontving een graffiti spuitbus en zette zijn handtekening. De verdediger was in de loop van de week al tot een mondeling akkoord gekomen met de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie. “Ik heb hem daarna ook nog maar op papier gezet”, lachte Mulders na afloop tegenover het Brabants Dagblad.

Ook technisch directeur Bernard Schuiteman dook op in het uitvak vol Bossche supporters. Middels een bericht op de clubwebsite bevestigde FC Den Bosch de contractverlenging van Mulders officieel.

Joseph Oosting verklapt wie FC Twente in het vizier heeft, maar krijgt een negatief advies van Rafael van der Vaart.

Ver detalles de la publicación