Uithaal van Ronaldo deert Ten Hag niet: ‘Hij is ver weg van Manchester’ | OneFootball

Uithaal van Ronaldo deert Ten Hag niet: ‘Hij is ver weg van Manchester’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 de septiembre de 2024

Uithaal van Ronaldo deert Ten Hag niet: ‘Hij is ver weg van Manchester’

Imagen del artículo:Uithaal van Ronaldo deert Ten Hag niet: ‘Hij is ver weg van Manchester’

"Als trainer van Manchester United kun je niet zeggen dat je niet gaat vechten om de Premier League of de Champions League te winnen. Je moet zeggen: misschien hebben we niet het potentieel, maar we gaan het proberen. Je moet het proberen”, sprak Ronaldo in gesprek met voormalig ploeggenoot Rio Ferdinand.

De woorden van de Portugese superster doen Ten Hag echter niets. “Hij is in Saoedi-Arabië, ver weg van Manchester”, aldus de Nederlander in aanloop naar de volgende competitiewedstrijd van Manchester United. “Iedereen mag zijn mening hebben, dat is oké. We zullen zien waar we in mei staan. Is nog heel vroeg in het seizoen. Uiteindelijk gaat het om het winnen van prijzen, zo hoog mogelijk eindigen in de competitie en alles doen om iedere wedstrijd te winnen. Dan gaan we het zien.”


OneFootball Videos


Ten Hag en Ronaldo werkten nog samen

Ten Hag en Ronaldo hebben bij Manchester United een half jaar samengewerkt bij Manchester United, maar dat verliep allerminst soepel. De Portugees was vaker dan hem lief was bankzitter bij The Red Devils en haalde destijds ook vernietigend uit naar Ten Hag. Ronaldo werd door Manchester United disciplinair geschorst, waarna zijn contract werd ontbonden. Kort daarna vertrok hij naar het Saudische Al-Nassr.

Ver detalles de la publicación