Transfer lijkt aanstaande: na Vos en Bergwijn wisselt nóg een Ajacied van zaakwaarnemer | OneFootball

Transfer lijkt aanstaande: na Vos en Bergwijn wisselt nóg een Ajacied van zaakwaarnemer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 de agosto de 2024

Transfer lijkt aanstaande: na Vos en Bergwijn wisselt nóg een Ajacied van zaakwaarnemer

Imagen del artículo:Transfer lijkt aanstaande: na Vos en Bergwijn wisselt nóg een Ajacied van zaakwaarnemer

Carlos Forbs heeft een nieuwe zaakwaarnemer. De aanvaller van Ajax laat zich vanaf heden begeleiden door CMG Sports, zo maakt het zaakwaarnemerskantoor zelf bekend.

Forbs werd voorheen begeleid door PCR Sports, maar vorige week meldde Transferwatch al dat hij een nieuwe zaakwaarnemer had gevonden. Volgens die website was de switch een opmaat naar een serieus bod van Wolverhampton Wanderers op Forbs.


OneFootball Videos


Het is in ieder geval opvallend dat de trainer van the Wolves, Gary O'Neil, ook is aangesloten bij CMG. Maar eerder deze week schreef The Athletic dat bij Wolverhampton ‘het idee leeft dat Forbs wellicht te duur kan blijken te zijn’.

Ajax betaalde vorig jaar nog (minimaal) veertien miljoen euro voor de rappe aanvaller en wil dan ook een forse transfersom ontvangen als hij weer de deur uitgaat. Behalve Wolverhampton heeft ook Leeds United de Ajacied op de korrel, wist HITC deze week te melden.

Forbs is de derde speler van Ajax die deze zomer van zaakwaarnemer wisselt. Silvano Vos en Steven Bergwijn gingen hem voor. Vos en Bergwijn staan allebei nog onder contract bij Ajax, al hengelt AC Milan naar Vos en wordt Bergwijn in verband gebracht met een overstap naar de Premier League.

Ver detalles de la publicación