Ten Hag aast op Oranje-international na afgewezen bod van 50 miljoen euro | OneFootball

Ten Hag aast op Oranje-international na afgewezen bod van 50 miljoen euro | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·15 de junio de 2024

Ten Hag aast op Oranje-international na afgewezen bod van 50 miljoen euro

Imagen del artículo:Ten Hag aast op Oranje-international na afgewezen bod van 50 miljoen euro
Imagen del artículo:Ten Hag aast op Oranje-international na afgewezen bod van 50 miljoen euro

© IMAGO

Manchester United heeft een eerste bod uitgebracht op Jarrad Branthwaite, maar deze is volgens Manchester Evening News van tafel geveegd door Everton. De Engelse topclub is al ver voor de komst van de 21-jarige centrale verdediger, maar kijkt ook verder. Volgens Florian Plettenberg overweegt Manchester United ook nog steeds de komst van Matthijs de Ligt, die komende zomer mag vertrekken bij Bayern München.


OneFootball Videos


Branthwaite staat al langere tijd bovenaan het verlanglijstje van Manchester United, dat een formeel bod ter waarde van liefst vijftig miljoen euro had uitgebracht op de Engels international. Everton heeft deze aanbieding afgewezen en verwacht wordt dat the Toffees een bedrag van meer dan tachtig miljoen euro willen voor Branthwaite, die nog tot medio 2027 vastligt en een Estimated Transfer Value (ETV) van 26,2 miljoen euro vertegenwoordigt.

Hoewel Branthwaite en Manchester United volgens de berichtgeving in Engeland al persoonlijk akkoord zijn, kijken the Red Devils ook verder. Eerder meldde journalist Ben Jacobs nog dat de zomerse transfer van De Ligt naar Old Trafford uitgesloten was, maar Plettenberg meldde vrijdagavond dat de 24-jarige Nederlander toch weer onderwerp van gesprek is in de bestuurskamers van Manchester United.

Op verzoek van Erik ten Hag zou De Ligt op het verlanglijstje zijn gezet van Manchester United, maar er is voorlopig nog geen sprake van concrete toenadering vanuit de Engelse topclub. De FA Cup-winnaar richt zich eerst op het vergaren van meer informatie over De Ligt en de mogelijkheden voor de stopper om Bayern te verlaten komende zomer. De verwachting is dat de Oranje-international ongeveer vijftig miljoen euro moet kosten.

Recentelijk werd bekend dat De Ligt samen met onder anderen Noussair Mazraoui tot de spelers behoort die op de nominatie staan om komende zomer verkocht te worden door Bayern. De rechtsbenige mandekker heeft volgens Engelse media zijn management de opdracht gegeven om voor hem een club uit de top van de Premier League uit te zoeken en is naar verluidt aangeboden bij Arsenal, Chelsea, Liverpool en Newcastle United.

Ver detalles de la publicación