Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven | OneFootball

Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·5 de julio de 2024

Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven

Imagen del artículo:Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven

Aline Zeler doorzwom al heel wat watertjes in het vrouwenvoetbal. Nu wordt de gewezen recordinternational (en de eerste die de grens van de 100 caps wist te ronden) de Women Manager bij OH Leuven.

"Aline Zeler heeft een naam als een klok in het Belgische vrouwenvoetbal. Met 111 caps is ze gewezen recordinternational. In juni 2019 speelde Zeler haar laatste interland voor de Red Flames. In clubverband speelde ze voor Standard Fémina, STVV, RSCA Women, PSV en KRC Genk Ladies."


OneFootball Videos


"Zeler werd maar liefst negen keer op rij landskampioen. Daarnaast won ze drie keer de Beker van België, twee keer de Belgische supercup, twee keer de BeNe Supercup en één keer de BeNe League", aldus OH Leuven op haar webstek over de aanstelling van Zeler.

Zeler aan de slag bij OH Leuven

Als Women Manager bij OH Leuven wordt ze onder andere verantwoordelijk voor het transfer management, de verdere uitrol van het talentenprogramma, player care en de strategische uitbouw van het vrouwenvoetbal in Leuven.

Imagen del artículo:Super League: gewezen recordinternational krijgt rol bij OH Leuven

"Ik ben zeer gelukkig om bij OH Leuven aan de slag te gaan, want het is een club die enorm investeert in het vrouwenvoetbal. Het is een eer om hier van deel te mogen uitmaken. De organisatie die hier staat behoort tot de absolute top van België en ik kijk er enorm naar uit om deze nog verder uit te bouwen,” aldus Aline Zeler zelf in een reactie.

Ook CEO Frédéric Van den steen is zeer blij met de keuze voor Aline Zeler "Aline heeft bakken ervaring in het vrouwenvoetbal. Ze heeft het perfecte profiel om de volgende stappen te zetten in de professionalisering van het vrouwenvoetbal in Leuven."

Ver detalles de la publicación