Standard ziet doelvrouw vertrekken na drie jaar lief en leed | OneFootball

Standard ziet doelvrouw vertrekken na drie jaar lief en leed | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3 de julio de 2024

Standard ziet doelvrouw vertrekken na drie jaar lief en leed

Imagen del artículo:Standard ziet doelvrouw vertrekken na drie jaar lief en leed

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal worden er heel wat transfers afgerond. En daarbij komen er voor de Belgische topclubs ook al eens uitgaande deals bij en afscheid nemen.

Drie jaar geleden kwam Hillary Damman van de universiteit van Ottawa over naar België waar ze een contract tekende bij Standard. Ze bleef uiteindelijk drie seizoenen in de Vurige Stede, maar nu komt er een einde aan.


OneFootball Videos


De 26-jarige Franse doelvrouw heeft zelf afscheid genomen van haar ploeg en teammaats. "Na drie seizoenen met een Beker van België neem ik afscheid van Standard", klonk het in een persoonlijke boodschap.

"Bedankt aan de spelers, de staf en alle mensen die ik op en/of buiten het veld heb ontmoet. Jullie zijn allemaal een bron van inspiratie en voor mij geweest en om bij te gaan leren", aldus Hillary Damman in haar bericht.

Einde van een driejarig avontuur

De Franse keepster wilde ook nog de supporters bedanken voor de steun de voorbije drie seizoenen. Damman begon prima aan haar periode bij Standard, maar had afgelopen seizoen te kampen met de nodige pech.

Ze had een zware blessure aan de kruisbanden vorige herfst en moest daardoor het leeuwendeel van het seizoen aan zich voorbij laten gaan. Waar de keepster heen gaat is tot op heden nog niet bekend. Ondertussen genoot ze van een reisje in Italië.

Ver detalles de la publicación