Sneuvelt grote naam dinsdag bij Oranje? ‘Wisselspeler maakt veel indruk op de trainingen’ | OneFootball

Sneuvelt grote naam dinsdag bij Oranje? ‘Wisselspeler maakt veel indruk op de trainingen’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 de junio de 2024

Sneuvelt grote naam dinsdag bij Oranje? ‘Wisselspeler maakt veel indruk op de trainingen’

Imagen del artículo:Sneuvelt grote naam dinsdag bij Oranje? ‘Wisselspeler maakt veel indruk op de trainingen’

De technische staf van het Nederlands elftal is tijdens de trainingen onder de indruk geraakt van Joshua Zirkzee. Dat zegt verslaggever Jeroen Stekelenburg zondag, twee dagen voor het laatste groepsduel van Oranje op het EK met Oostenrijk.

Bondscoach Ronald Koeman koos tijdens de eerste twee wedstrijden van Oranje, tegen Polen (1-2 zege) en Frankrijk (0-0), voor Memphis Depay in de punt van de aanval. Depay wist echter weinig indruk te maken, waardoor de vraag rijst of Koeman in het vervolg van het EK wellicht voor een andere aanvalsleider moet kiezen.


OneFootball Videos


Analist Pierre van Hooijdonk breekt zondagavond bij de NOS een lans voor Zirkzee, afgelopen vrijdag tegen Frankrijk nog kort invaller. “Zirkzee zou onze eerste spits moeten zijn. Voor mij bestaat er geen twijfel over. Hij gaat na dit toernooi waarschijnlijk naar AC Milan voor veel geld. Deze jongen zal na het EK waarschijnlijk onze eerste spits worden, dus waarom niet nu al?”, vraagt Van Hooijdonk zich hardop af.

Vervolgens wordt er geschakeld met Stekelenburg, die Oranje tijdens het EK volgt in Duitsland. De verslaggever bevestigt dat Zirkzee ‘veel indruk maakt op de trainingen, maar dat het gevoel binnen de selectie is dat hij niet zal starten’.

Ver detalles de la publicación