Slovenya - Sırbistan İddaa Tahmini (20.06.2024) | OneFootball

Slovenya - Sırbistan İddaa Tahmini (20.06.2024) | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: 90min

90min

·20 de junio de 2024

Slovenya - Sırbistan İddaa Tahmini (20.06.2024)

Imagen del artículo:Slovenya - Sırbistan İddaa Tahmini (20.06.2024)

Slovenya ile Sırbistan, 20 Haziran saat 16.00'da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) maçında karşı karşıya gelecek.Bu maç öncesinde maç hakkında öne çıkan istatistikleri ve yorumcuların İddaa tahminlerini derledik.

İddaa Oranları

Maç Önü Notları

  • Sırbistan (Yugoslavya adı altında) ile Avrupa Şampiyonası'nda bugüne kadar oynadığı tek maçta 3-0 öne geçen Slovenya (EURO 2000; grup aşaması), sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı ve turnuva tarihinde üç farkla öne geçtiği bir karşılaşmayı kazanamayan tek takım oldu.
  • Slovenya ile Sırbistan'ın oynadığı son sekiz maçtan taraflar birer galibiyet çıkardı (6B).
  • Slovenya ile en son 2022 Uluslar Ligi'nde eşleşen Sırbistan iç sahadaki maçı 4-1 kazanırken, rakibine konuk olduğu karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle döndü.
  • Avrupa Şampiyonası tarihinde galibiyeti bulunmayan ülkeler arasında en fazla maça çıkan takım Slovenya (3B 1M).
  • Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı ilk üç maçın ikisini kazanan Sırbistan (Yugoslavya adı altında), 1960 ve 1968'de finale ulaşmıştı. Ancak Sırbistan, daha sonra çıktığı 12 karşılaşmanın sadece birini kazanabildi (2B 9M).
  • Oynadığı son 22 maçın sadece ikisini kaybeden Slovenya (13G 7B), bu mağlubiyetleri geçen sene Avrupa Şampiyonası elemelerinde Finlandiya (0-2) ve Danimarka'dan (1-2) aldı.
  • Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında İngiltere karşısında 19 faul yapan Sırbistan, Ekim 2019'dan (19 vs Litvanya; 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri) bu yana bir resmi karşılaşmadaki en yüksek sayısına ulaştı.
  • Slovenya'ya rakip olduğu son iki maçta da ağları havalandıran Sırbistan santrforu Aleksandar Mitrovic, bugüne kadar sadece Litvanya (2018-19), Lüksemburg (2019-2021) ve Portekiz (2019-2021) karşısında üç karşılaşmalık seri yakaladı.
  • 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında Slovenya'nın tek golünü kaydeden Erik Janza, Andraz Sporar (4 şut & 1 şut pası) ile birlikte takımının en fazla şutta payı bulunan oyuncusuydu (3 şut & 2 şut pası).
  • İngiltere karşısında Sırbistan'ın en fazla top kapan (4), uzaklaştırma yapan (5), ikili mücadele kazanan (7) ve çalım atan (2) oyuncusu Strahinja Pavlovic'ti.

İddaa Tahminleri

Samet Çayır - Maçkolik: Maç Sonucu 2

Slovenya, ilk hafta mücadelesinde zevkli geçen maçta Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Uzun süre geride götürdükleri mücadelede 77. dakikada Janza'nın golüyle 1 puanı almayı başardılar. Sırbistan ise düşük tempoda geçen karşılaşmada İngiltere'ye 1-0 mağlup oldu. Hücumda çok etkili olamadılar ve maç 1 isabetli şutla tamamladılar. Ancak rakipleri, çok güçlü bir kadroya sahip olan İngiltere'ydi. Sırbistan'ın kuvvetli hücum hattıyla turnuvanın ikinci haftasında Slovenya'yı mağlup edeceğini tahmin ediyorum.


OneFootball Videos


Çağatay Çelik - Maçkolik: 8.5 Korner Üst

Slovenya 1-0 geriye düştüğü ilk maçta Danimarka'dan 1 puanı kurtardı. Topu rakip kaleye genellikle kenar akınlarıyla götürüyorlar ve bu da maçı kornere açık bir hale getiriyor. İlk maçını İngiltere ile oynayan Sırbistan ise beklentilerin altında kaldı. İngiltere'ye yenilmek şaşırtıcı bir sonuç değil ancak iki takımın da sahaya koyduğu performans futbolseverleri tatmin etmedi. Sırbistan'ın bu müsabakada kazanmaktan başka çaresi yok ve daha fazla risk almalarını bekliyorum. Kaleyi her gördüklerinde şut deneyeceklerdir ve bu da korner ihtimalini epeyi yükseltiyor. 8,5 korner barajı aşılabilir.

Hüseyin Çoban - Maçkolik: Karşılıklı Gol Var

Slovenya ilk maçta oyuna pek istediği gibi başlayamamış ve ilk yarıyı da geride kapatmıştı. Fakat ikinci yarıda yaptıkları peş peşe değişikliklerden sonuç almayı bildiler ve en azından bir puanla ayrılmasını bildiler. Sırplar ise yaşlı ve ağır bir takım. İlk maçta İngiltere'nin çok fazla gel gel yapmasını iyi değerlendirip epeyce rakip yarı sahada kalarak oynadılar fakat bunu istedikleri gibi sonuçlandıramadılar. Rekabete daha açık bir oyun izleyeceğimizi düşünüyorum. Karşılıklı gol izleyebiliriz.

Tansu Gürsel - Nesine: Maç Sonucu 2

İlk maçta Danimarka ile karşılaşan Slovenya devreyi mağlup kapamasına rağmen maçta beraberliği kurtarmayı başardı. Danimarka’dan aldıkları puanla ilk üç sıra için umutlandılar. Bu maçı da kaybetmeden tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Ancak karşılarında galibiyet için motivasyonu yüksek bir Sırbistan olacak. İngiltere’ye tek golle yenilmesine rağmen iyi mücadele ederek kolay teslim olmayan Sırbistan kazanıp ilk iki sıra için iddiasını korumak adına galip gelmeye çalışacak. Kadro kalitesi olarak da rakibinin üzerinde olan Sırbistan’ın kazanmasını bekliyorum.

Görkem Candan - Nesine: Maç Sonucu 2

Slovenya, ilk maçta Danimarka karşında geri döndü ve puanı kopardı. İkinci yarıda sinyali vedikleri golü bularak turnuvaya puanla başladılar. Sırbistan ise turnuvanın öne çıkan başlıca ekiplerinden olan İngiltere'ye 1-0 kaybederken ayakta kalmayı başardı. Slovenya karşısında çok daha iyi bir Sırbistan göreceğimizi düşünüyorum. Kadro kalitesine güvendiğim Sırbistan'ın galibiyetini değerlendireceğim.

Merih Önal - Nesine: Maç Sonucu 2

Sırbistan, ilk maçta elinden geleni yapmasına rağmen kalite sıkıntısından dolayı İngiltere'ye sürpriz olmayan şekilde kaybetti. Slovenya ise beklentimin aksine sürpriz gerçekleştirdi ve Danimarka'dan bir puan aldı. Ancak bu defa Sırbistan'ı rakibine göre çok daha motive bekliyorum. Dengeli oyunla kazanabilirler. Maç sonucu 2 cazip.

Kerim Can Özdal - Misli: Deplasman 1.5 Gol Üst

Slovenya, gruba 1-1'lik Danimarka beraberliğiyle başladı. Özellikle ikinci yarı tempoluydu ve Danimarka da önemli pozisyonlar buldu. Sırbistan ise İngiltere'ye 1-0 yenildi. Rakibi durdurmak için defansa önem verdiler ve hücumda da yetersiz kaldılar. Dusan Vlahovic ve Mitrovic gibi yıldız forvetler, kazanılması gereken bu maçta daha çok pozisyon bulabilir. Orta sahanın direnci ve hücuma katkısı konusunda da rakibinden iyi görünen Sırbistan'dan bu maçta en az 2 gol bekliyorum.

Can Tongo - Misli: Karşılıklı Gol Var

Slovenya’nın oyun planı Sesko ve Sporar’ın arkaya atılan paslarla topla buluşturmak olduğunu söyleyebilirim. Sırbistan ilk maçta İngiltere karşısında 1-0 mağlup oldu. Bu maçta daha açık oynayan bir takım izleriz. KG Var güzel.

Mert Artun - Misli: Karşılıklı Gol Var

İlk maçta İngiltere savunmasını aşamayan Sırplar için bu maç çok kritik hale geldi. Slovenya da Danimarka’dan 1 puan koparttı ve bu maçı da kazanırsa bir üst tur için şansını oldukça arttırmış olacak. Sırplar İngiltere karşısında gol bulamadı ancak bu maçtan önce oynadıkları son 13 maçta gol atmayı başarmışlardı. Gol atamadıkları son maç Dünya Kupası grubunda 2-0 kaybettikleri Brezilya maçıydı. Kaptan Dusan Tadic’in de bu maça 11 başlamasını bekliyorum. Slovenya da ilk maça oranla kendine güveni yüksek şekilde sahaya çıkacak. Onların da son 8 maçının 6 tanesinde iki takım da gol attı. Ben bu maçta da iki ekibin gol bulacağını düşünüyorum.

Barış Keklik - Misli: Karşılıklı Gol Var

EURO 2024 tam istediğimiz gibi başladı. Birçok maçta fazla gol çıktı ancak golden çok dikkat çeken şey takımların tükenmek bilmeyen temposu. Grubun ilk maçında oynanan Slovenya - Danimarka maçı 1-1 sonuçlanmasına rağmen turnuvanın en iyi maçlarından biri olmuştu. Şimdi ise Slovenya, İngiltere karşısında 1-0 mağlup olan Sırbistan ile karşılaşıyor. İki ekibin de kaliteli oyuncuları var. Karşılıklı gol izleyebiliriz.

Yusuf Kenan Çalık - Misli: Karşılıklı Gol Var

İlk maçta çok iyi bir görüntü çizmese de Slovenya golü bulmayı başardı. Sırbistan bence turnuvanın en iyi iki kadrosundan birine karşı özellikle ikinci devrede oyun açısından iyi bir performans sergiledi ancak gol için yeterli olmadı. Bu maçta kazanmaya daha yakın olsalar da daha az riskli olan gol bahsini tercih ederim.

KAYNAK: Maç önü notları ve iddaa tahminleri Maçkolik'ten alınmıştır.

(90min Türkiye'yi artık sosyal medyadan takip edin! 90min Türkiye resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın! 90min Türkiye resmi Instagram hesabı için ise burayı tıklayın.)

Ver detalles de la publicación