Seizoen lijkt ten einde voor Tsoungui door knieblessure | OneFootball

Seizoen lijkt ten einde voor Tsoungui door knieblessure | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·8 de octubre de 2024

Seizoen lijkt ten einde voor Tsoungui door knieblessure

Imagen del artículo:Seizoen lijkt ten einde voor Tsoungui door knieblessure

Slecht nieuws voor Antef Tsoungui. De verdediger is dit seizoen verhuurd aan de Belgische club OH Leuven, maar in aanloop naar de wedstrijd tegen AA Gent heeft hij een zware knieblessure opgelopen. De 21-jarige Belg heeft na een duel op de training een scheur in zijn kruisband opgelopen, waar een lange hersteltijd voor staat.

Eerder sprak de trainer van OH Leuven, Óscar Garcia, al over de blessure van Tsoungui. Hij bevestigde dat onderzoek in het ziekenhuis definitief uitsluitsel moet geven. "Het is echt nog maar net gebeurd, maar het lijkt op een scheur in de voorste kruisband", zo is te lezen op Nieuwsblad.be. Momenteel is het nog wachten op een definitieve bevestiging van OH Leuven of Feyenoord.


OneFootball Videos


In de zomer van 2023 kwam Tsoungui transfervrij over van Brighton & Hove Albion, waarna hij direct werd verhuurd aan FC Dordrecht. Na een korte voorbereiding bij Feyenoord werd al snel de keuze gemaakt om voor een nieuwe huurtransfer te gaan. OH Leuven bleek een goede oplossing de bieden voor alle partijen en heeft ook een koopoptie bedongen in de overeenkomst.

''OH Leuven is de juiste stap voor mij op dit moment in mijn carrière'', vertelde de Belgische jeugdinternational tijdens het tekenmoment destijds. ''Het project van de club trekt mij aan en ook in de Jupiler Pro League wil ik mij bewijzen. Het team is zeer goed aan de competitie begonnen, maar ik denk dat we nog beter kunnen. Het is mijn doel om dit seizoen zo goed mogelijk te presteren. Zowel persoonlijk, maar zeker ook met het team.''

Ver detalles de la publicación