Samenvatting: Feyenoord wint eerste oefenduel onder leiding van Priske | OneFootball

FR12.nl

·7 de julio de 2024

Samenvatting: Feyenoord wint eerste oefenduel onder leiding van Priske

Imagen del artículo:Samenvatting: Feyenoord wint eerste oefenduel onder leiding van Priske

Het voorseizoen is officieel begonnen voor Feyenoord. De eerste oefenwedstrijd onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Brian Priske werd zaterdagmiddag afgetekend gewonnen op bezoek bij FC Dordrecht: 0-4.

Zoals verwacht liet de Deense oefenmeester 22 verschillende spelers aantreden aan de Krommedijk. Onder hen ook de nieuwelingen Chris-Kévin Nadje en Anis Hadj Moussa, die in het tweede deel van de wedstrijd in actie kwamen en zo hun officieuze Feyenoord-debuut maakten. Gijs Smal en Julián Carranza, de twee overige aanwinsten, ontbraken nog in Dordrecht.

Feyenoord besliste het eerste oefenduel in de laatste tien minuten van de eerste helft, toen de ploeg flink gas gaf en driemaal doel trof. Calvin Stengs tekende voor de allereerste treffer van het nieuwe seizoen, gevolgd door de 0-2 van Ayase Ueda. Op slag van rust was ook Bart Nieuwkoop trefzeker, toen hij al vallend een kopbal tegen de touwen joeg.

Na rust kwamen naast de twee nieuwelingen vooral jongelingen in actie, onder wie Gjivai Zechiel. Hij is volledig hersteld van een lange blessure en droeg zelfs de aanvoerdersband. Het slokakkoord was voor Ilias Sebaoui, die in de laatste paar minuten de eindstand bepaalde door een prima voorzet van Givairo Read achter de doelman te schuiven.