Sam Lammers bereikt akkoord over definitieve terugkeer naar Eredivisie | OneFootball

Sam Lammers bereikt akkoord over definitieve terugkeer naar Eredivisie | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·12 de junio de 2024

Sam Lammers bereikt akkoord over definitieve terugkeer naar Eredivisie

Imagen del artículo:Sam Lammers bereikt akkoord over definitieve terugkeer naar Eredivisie
Imagen del artículo:Sam Lammers bereikt akkoord over definitieve terugkeer naar Eredivisie

© IMAGO

Sam Lammers draagt ook de komende seizoenen mogelijk het shirt van FC Utrecht. De spits heeft een akkoord bereikt met de Domstedelingen over een permanente overstap, meldt TransferWatch. Lammers moet overkomen van Rangers FC, met wie FC Utrecht nog in onderhandeling is.


OneFootball Videos


Niet AZ of FC Twente, maar FC Utrecht is de nieuwe club van Lammers. De aanvaller speelde sinds de winterstop op huurbasis in Utrecht en scoorde in totaal elf keer voor het team van Ron Jans en liet daarmee een uitstekende indruk achter op de concurrentie, die FC Utrecht te slim af hoopte te zijn. Toch zijn het de Domstedelingen die op dit moment de beste papieren hebben voor zijn komst.

Om zijn komst af te ronden, zal FC Utrecht nog wel een akkoord moeten bereiken met Rangers FC. Dat zal nog een lastig verhaal gaan worden, aangezien Lammers in principe nog tot medio 2027 vastligt in Glasgow. Lammers vertegenwoordigt op dit moment een Estimated Transfer Value van 6,9 miljoen euro, wat simpelweg niet te betalen is voor FC Utrecht. Om die reden is zijn komst nog allerminst zeker.

Lammers geldt bij FC Twente nog altijd als alternatief voor Wout Weghorst. De Tukkers hopen de selectie spoedig te versterken met de Oranje-international, die ook naar Ajax kan verkassen. Om die reden kijkt directeur voetbalzaken Arnold Bruggink naar mogelijke alternatieven, waarvan Lammers er één is. AZ houdt er serieus rekening mee dat Vangelis Pavlidis zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld en op weg is naar bijvoorbeeld Benfica. Lammers geldt als kandidaat om de Griekse topscorer op te volgen in Alkmaar.

Mocht het FC Utrecht niet lukken om tot een akkoord te komen met Rangers FC, dan hoopt men in Stadion Galgenwaard op de (tijdelijke) komst van Troy Parrott. De aanvaller speelde afgelopen seizoen namens Excelsior op huurbasis in de Eredivisie en maakte, ondanks de degradatie, een meer dan prima indruk. Parrott ligt in principe nog tot medio 2025 vast bij Tottenham Hotspur en lijkt zelf ook open te staan voor een vertrek.

Ver detalles de la publicación