Sam Kerkhofs verrast over Sporting Hasselt: "Paar grote namen hebben zichzelf aangeboden" | OneFootball

Sam Kerkhofs verrast over Sporting Hasselt: "Paar grote namen hebben zichzelf aangeboden" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·24 de agosto de 2024

Sam Kerkhofs verrast over Sporting Hasselt: "Paar grote namen hebben zichzelf aangeboden"

Imagen del artículo:Sam Kerkhofs verrast over Sporting Hasselt: "Paar grote namen hebben zichzelf aangeboden"

Sporting Hasselt speelt dit seizoen in eerste nationale. De hype rond de voetbalploeg van Sam Kerkhofs en Rik Verheye blijft ontzettend groot.

Sam Kerkhofs en Rik Verheye hebben de naam van Sporting Hasselt meer dan op de kaart gezet. De ploeg komt dit seizoen uit in eerste nationale, maar wordt al gelinkt aan grote namen.


OneFootball Videos


Zo wordt zelfs geopperd dat Dries Mertens zijn carrière bij Sporting Hasselt zou afsluiten. “Dries kennende: de kans is heel erg klein”, zegt Sam Kerkhofs aan Het Belang van Limburg.

“Het enige scenario waarin ik dat zie gebeuren is dat hij eerst stopt, vervolgens in een gigantisch zwart gat valt en dan beslist om nog een paar maanden bij ons te komen sjotten . Maar dat zie ik niet gebeuren. Als Dries stopt, gaat hij ongelofelijk hard van het leven willen genieten.”

Volgens Kerkhofs past het niet in hun huidige businessmodel om ex-vedetten zoals Hans Vanaken of zo te laten uitbollen bij de club. Al komen er zelf wel van dat soort spelers naar de club.

“Er zijn al een paar grote namen die zichzelf hebben aangeboden. Onder hen ook een trainer die nu actief is als hoofdcoach op het hoogste niveau”, gaat Kerkhofs verder.

“Dan stel ik me de vraag hoe het in godsnaam komt dat zij denken dat wij hen kunnen betalen. Ik vermoed dat veel mensen de financiële limieten van het amateurvoetbal zwaar overschatten.”

Ver detalles de la publicación