'Royal Antwerp FC heeft beslissing over Coulibaly genomen' | OneFootball

'Royal Antwerp FC heeft beslissing over Coulibaly genomen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·17 de junio de 2024

'Royal Antwerp FC heeft beslissing over Coulibaly genomen'

Imagen del artículo:'Royal Antwerp FC heeft beslissing over Coulibaly genomen'

Royal Antwerp FC werkt druk aan de ploeg voor volgend seizoen. Ondertussen is er ook duidelijkheid over Soumaïla Coulibaly.

Royal Antwerp FC heeft volgens Gazet van Antwerpen beslist om de aankoopoptie van Soumaïla Coulibaly niet te lichten. Dat heeft te maken met het feit dat The Great Old de transfer van de 19-jarige Bulgaar Rosen Bozhinov zo goed als rond heeft.


OneFootball Videos


Coulibaly werd dit seizoen gehuurd van Borussia Dortmund. Begin dit jaar leek Antwerp de optie in zijn contract te lichten, mogelijks zelfs om hem met winst door te verkopen, maar nu komt het helemaal niet zover.

Na zijn blessure kon de Fransman geen plekje meer in het elftal van Mark van Bommel afdwingen. Bovendien was de aankoopsom, 7,35 miljoen euro, een stevig bedrag.

Antwerp wilde Coulibaly wel nog een extra seizoen huren, maar zover komt het dus ook niet. Hij wil een definitieve transfer maken tijdens deze zomermercato richting een Europese topcompetitie, zo klinkt het bij zijn entourage.

Het contract van Coulibaly bij Dortmund loopt nog tot 30 juni 2026. Volgens Transfermarkt ligt zijn actuele marktwaarde op 6 miljoen euro, een pak minder dus dan de aankoopoptie die Antwerp had.

Ver detalles de la publicación