Real Madrid bevestigt nu ook zeer slecht nieuws over Thibaut Courtois | OneFootball

Real Madrid bevestigt nu ook zeer slecht nieuws over Thibaut Courtois | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·30 de septiembre de 2024

Real Madrid bevestigt nu ook zeer slecht nieuws over Thibaut Courtois

Imagen del artículo:Real Madrid bevestigt nu ook zeer slecht nieuws over Thibaut Courtois

Na een bewogen derby waarin hij door supporters van Atlético Madrid bekogeld werd, kreeg Thibaut Courtois nu nog een grotere domper te verwerken. De doelman kampt met een spierblessure, bevestigde de club op maandag zelf.

Thibaut Courtois beleefde zondag een bewogen avond in het stadion van Atlético Madrid. Na de openingstreffer van Eder Militao, provoceerde de Belgische doelman zijn voormalige supporters, die reageerden door onder andere aanstekers naar hem te gooien.


OneFootball Videos


Hierop werd besloten om de wedstrijd zo'n 20 minuten lang stil te leggen. Na afloop werd de wedstrijd wel gewoon uitgespeeld. Uiteindelijk eindigde de partij op 1-1 nadat Correa in het absolute slot gelijkmaakte voor Atletico.

Maar de pech van Courtois houdt daar niet op. Carlo Ancelotti onthulde tijdens de persconferentie na de wedstrijd dat de doelman van Real Madrid kampt met een spierblessure die maandag onderzocht zou worden.

Real Madrid bevestigde nu de blessure van Courtois. De club meldt dat hij een kwetsuur heeft opgelopen aan de abductor van zijn linkerbeen.

De duur van de blessure is nog niet bekend, maar Thibaut Courtois zou mogelijk niet beschikbaar zijn voor de Champions League-wedstrijd van deze week tegen Lille.

Ver detalles de la publicación