Quilindschy Hartman plaatst op Instagram persoonlijke boodschap aan Arne Slot | OneFootball

Quilindschy Hartman plaatst op Instagram persoonlijke boodschap aan Arne Slot | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 de mayo de 2024

Quilindschy Hartman plaatst op Instagram persoonlijke boodschap aan Arne Slot

Imagen del artículo:Quilindschy Hartman plaatst op Instagram persoonlijke boodschap aan Arne Slot

Quilindschy Hartman heeft zich zondagavond op Instagram gericht tot Arne Slot. De vertrekkend trainer van Feyenoord heeft de linksback in De Kuip de nodige kansen gegeven om zichzelf te ontwikkelen en daar is Hartman, die momenteel kampt met een ernstige knieblessure, zijn trainer dankbaar voor.

De linksback plaatst op sociale media een foto van hem een Slot met de volgende tekst:  "Zo, zo, zooo dankbaar ben ik", deelt de verdediger van Feyenoord complimenten uit aan zijn trainer, die vanaf het volgende seizoen voor de groep zal staan bij Liverpool. Hartman ontpopte zich onder Slot tot een vaste basisspeler bij Feyenoord en een international bij het Nederlands elftal.


OneFootball Videos


De trainer was belangrijk voor de voetballer uit Zwijndrecht, want Slot voorkwam vorig seizoen hoogstpersoonlijk dat Hartman zijn Feyenoord op huurbasis inruilde voor stadsgenoot Excelsior. Op het allerlaatste moment, toen Hartman al op weg leek naar Kralingen, voorkwam de trainer een huurtransfer van Hartman. Die keuze heeft voor de voetballer, Feyenoord en Slot uitstekend uitgepakt.

Ver detalles de la publicación