PSV dreigt Olivier Boscagli transfervrij (!) kwijt te raken aan Italiaanse topclub | OneFootball

PSV dreigt Olivier Boscagli transfervrij (!) kwijt te raken aan Italiaanse topclub | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·1 de julio de 2024

PSV dreigt Olivier Boscagli transfervrij (!) kwijt te raken aan Italiaanse topclub

Imagen del artículo:PSV dreigt Olivier Boscagli transfervrij (!) kwijt te raken aan Italiaanse topclub
Imagen del artículo:PSV dreigt Olivier Boscagli transfervrij (!) kwijt te raken aan Italiaanse topclub

© IMAGO

Olivier Boscagli staat nog altijd op de radar van verschillende topclubs voor een transfer deze zomer. De centrale verdediger is een interessant doelwit voor de clubs, aangezien hij over een contract tot volgend jaar zomer beschikt. Hierdoor kan PSV niet tot het uiterste gaan om Boscagli in Eindhoven te houden. Hier hoopt Inter van te profiteren.


OneFootball Videos


Tuttosport meldt dat Inter er alles aan wil doen om in de zomer van 2025 een nieuwe verdediger aan de selectie toe te voegen. Inter weet dat spelers als Stefan de Vrij en Francesco Acerbi tegen die tijd de club mogelijk zullen verlaten, aangezien beiden over een contract tot medio 2025 beschikken. Om het vertrek van de routiniers op te vangen, heeft Inter al een shortlist samengesteld met mogelijke opvolgers.

Boscagli is een van de namen die op de lijst van Inter prijkt, samen met onder meer Kurt Zouma en Jonathan Tah. Het drietal beschikt over een aflopend contract bij hun clubs en zijn om die reden interessant voor Inter, dat niet te veel wil uitgeven aan een nieuwe verdediger. De landskampioen van Italië heeft nog altijd te maken met financiële beperkingen en hoopt zodoende op een transfervrij buitenkansje.

PSV wil Boscagli het liefst niet verkopen deze zomer, maar indien het noodzakelijk is, moeten de Eindhovenaren gaan nadenken over een vraagprijs. De verdediger vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 8,5 miljoen euro. PSV zou echter volgens Il Mattino in maart nog een bod van achttien miljoen euro van Napoli hebben ontvangen op Boscagli.

Ver detalles de la publicación