PRÈVIA Girona vs. Rayo Vallecano | OneFootball

PRÈVIA Girona vs. Rayo Vallecano | OneFootball

Icon: Girona FC

Girona FC

·5 de abril de 2024

PRÈVIA Girona vs. Rayo Vallecano

Imagen del artículo:PRÈVIA Girona vs. Rayo Vallecano

El Girona rep aquest dilluns el Rayo Vallecano amb l'objectiu de tornar a sumar els tres punts a Montilivi i trencar la dinàmica dels últims partits. En un duel especial per Míchel Sánchez per enfrontar-se al club on es va formar, els seus homes tractaran de treure la millor versió davant un conjunt que és catorzè a la classificació amb 25 punts. Els madrilenys han anat de més a menys aquesta temporada i encadenen set partits sense guanyar. De fet, hi ha hagut un canvi de tècnic pel mig, i tot i seguir sense victòria la setmana passada van aconseguir un empat meritori davant el Real Madrid. Gairebé totes les derrotes de la temporada han estat per la mínima i són un grup molt competitiu tot i la situació. Crida l'atenció que fora de casa són dels millors de la categoria, amb setze punts en tretze partits que els situen com a sisè millor visitant.

Els madrilenys van moure la seva banqueta la setmana passada per intentar buscar la reacció. Francisco va deixar de ser l'entrenador en favor d'Iñigo Pérez, que es va estrenar el passat cap de setmana davant el Real Madrid. Exjugador professional amb passat a molts equips de Primera Divisió, el curs passat va ser segon d'Iraola i enguany comença la seva primera aventura en solitari. Álvaro García és el màxim anotador d'un equip que compta amb Isi com a perill principal. A les seves files tenen també futbolistes de talent com Camello o RDT en punta d'atac, o Trejo per darrere seu, tot i que el gol està molt repartit i dels tretze jugadors que han vist porteria només quatre han repetit. Són el tercer equip menys golejador de Primera, però es fan forts al darrere i els rendibilitzen.


OneFootball Videos


L'últim precedent a Montilivi davant els madrilenys és molt proper. Ambdós equips es van enfrontar aquest curs a l'estadi a eliminatòria única en els vuitens de final de la Copa del Rei, amb victòria dels gironins per 3-1. Stuani per partida doble i Blind van ser els golejadors. A la primera volta, dues dianes de Dovbyk i Sávio també van permetre capgirar el marcador i sumar els tres punts. El Girona, de fet, ha puntuat sempre contra ells a Primera Divisió.

Ver detalles de la publicación