Peter Bosz hoopt bij PSV op snel akkoord over recordtransfer | OneFootball

Peter Bosz hoopt bij PSV op snel akkoord over recordtransfer | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·16 de julio de 2024

Peter Bosz hoopt bij PSV op snel akkoord over recordtransfer

Imagen del artículo:Peter Bosz hoopt bij PSV op snel akkoord over recordtransfer
Imagen del artículo:Peter Bosz hoopt bij PSV op snel akkoord over recordtransfer

© IMAGO

PSV wil zo snel mogelijk een nieuwe centrale verdediger toevoegen aan de selectie van Peter Bosz, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren zagen André Ramalho vertrekken en Armando Obispo geblesseerd uitvallen. PSV zet in op de komst van Sepp van den Berg en is bereid om zijn transferrecord te breken, maar is nog ver verwijderd van de vraagprijs van Liverpool.


OneFootball Videos


Na een fantastisch afgelopen seizoen dreigt bij PSV de verdediging op de schop te gaan. Ramalho verlengde zijn contract niet en lijkt terug te keren naar Brazilië, terwijl de clubleiding van de Eindhovenaren nog in afwachting is van het antwoord van onder anderen Olivier Boscagli, Jordan Teze en Olivier Boscagli.

Peter Bosz is er veel aan gelegen dat Earnest Stewart snel de selectie nóg eens versterkt met een centrale verdediger

- Rik Elfrink (Eindhovens Dagblad)

De spoeling achterin was al dun en afgelopen zaterdag viel daarbij ook nog eens Obispo met een knieblessure weg. "Bosz is er veel aan gelegen dat Earnest Stewart snel de selectie nóg eens versterkt met een centrale verdediger", schrijft Rik Elfrink. "Daar zit nu nog in kwantitatief opzicht nog een zwakke plek in de groep."

"Stewart zal voor de gewenste kandidaat Van den Berg gigantisch in de buidel moeten tasten, want Liverpool wil zo'n twintig miljoen euro", voorspelt Elfrink. Van den Berg vertegenwoordigt momenteel een marktwaarde van 13,5 miljoen euro en de Eindhovenaren zijn bereid om meer te betalen. "PSV zou aan zo'n vijftien à zestien miljoen denken."

Indien de transfer van Van den Berg doorgaat voor zestien miljoen euro zal dat betekenen dat de 22-jarige mandekker de duurste aanwinst in de clubgeschiedenis wordt van PSV. Het record wordt momenteel gedeeld tussen Jerdy Schouten en Hirving Lozano, die beiden vorig jaar voor vijftien miljoen euro overkwamen van respectievelijk Bologna en Napoli.

Ver detalles de la publicación