Oranje traint, maar Ronald Koeman moet het doen zonder twee spelers | OneFootball

Oranje traint, maar Ronald Koeman moet het doen zonder twee spelers | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·13 de junio de 2024

Oranje traint, maar Ronald Koeman moet het doen zonder twee spelers

Imagen del artículo:Oranje traint, maar Ronald Koeman moet het doen zonder twee spelers

Het Nederlands elftal traint donderdagmiddag in een zonnig Wolfsburg zonder Brian Brobbey en Joshua Zirkzee, die nog onderweg is naar Duitsland. Dat melden verschillende media, waaronder De Telegraaf. Brobbey haakte woensdag geblesseerd af en werkt een eigen programma af.

De spelers van het Nederlands elftal betraden om 12.00 uur het veld in Wolfsburg, maar er stonden in plaats van 26 spelers maar 24 spelers op het veld. Brobbey, die last heeft van stijve hamstrings, traint donderdagmiddag voor zichzelf. Hij werkt een eigen programma af en is op dit moment nog niet fit genoeg om aan te sluiten bij de groepstraining van het Nederlands elftal. De tijd begint te dringen voor Brobbey, in aanloop naar de interland van Oranje tegen Polen (zondag, 15.00 uur).


OneFootball Videos


Zirkzee is woensdagavond door bondscoach Ronald Koeman opgeroepen om aan te sluiten bij de selectie van het Nederlands elftal, maar moet overkomen uit Miami. De aanvaller van Bologna is momenteel nog onderweg en sluit daarom logischerwijs niet aan bij de training van donderdag.

Ver detalles de la publicación