Opvallende ontwikkeling: ook Feyenoord in de markt voor beoogde opvolger Bergwijn | OneFootball

Opvallende ontwikkeling: ook Feyenoord in de markt voor beoogde opvolger Bergwijn | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·6 de septiembre de 2024

Opvallende ontwikkeling: ook Feyenoord in de markt voor beoogde opvolger Bergwijn

Imagen del artículo:Opvallende ontwikkeling: ook Feyenoord in de markt voor beoogde opvolger Bergwijn
Imagen del artículo:Opvallende ontwikkeling: ook Feyenoord in de markt voor beoogde opvolger Bergwijn

© IMAGO

Naast Ajax is ook Feyenoord in de markt voor Anton Miranchuk, meldt het Russsische Sport-Express. De aanvaller verlengde zijn contract bij Lokomotiv Moskou niet en is daarom transfervrij op te pikken. Bij Ajax is hij in beeld als mogelijke opvolger van de naar Al-Ittihad vertrokken Steven Bergwijn.


OneFootball Videos


Miranchuk speelde in de jeugdopleiding van Spartak Moskou, die hij verruilde voor Lokomotiv Moskou. Na een verhuurperiode in Estland bij Levadia Talinn brak de Russisch international door in de hoofdmacht van Lokomotiv, waar in totaal zeven jaar speelde. Vorig seizoen kwam Miranchuk 38 wedstrijden in actie. Hierin was hij goed voor acht doelpunten en zeven assists.

Lokomotiv deed deze zomer nog een verwoede poging om Miranchuk te behouden voor de club, maar de creatieveling legde een aanbieding voor contractverlenging naast zich neer. Miranchuk is hierdoor nog altijd gratis op te pikken, daar er nog geen enkele club in geslaagd is om de rechtspoot te overtuigen.

Bij Feyenoord is hij mogelijk in beeld gekomen nadat de Rotterdammers naast de komst van Assane Diao grepen. De Stadionclub had een akkoord bereikt met zowel Real Betis als de rechtsbuiten zelf, maar de inkomende transfer kon niet op tijd afgerond worden. Zodoende is Feyenoord er niet in geslaagd om een nieuwe aanvaller aan te trekken. Volgens Spaanse media heeft Diao zelf uiteindelijk een streep door de transfer gezet.

FootballTransfers schreef eerder deze week al een achtergrondartikel over een mogelijke transfer van Miranchuk naar Feyenoord. De aanvaller is volgens de data van SciSports een geschikte vervanger van Calvin Stengs. Laatstgenoemde zag afgelopen transferperiode een transfer naar Charlotte FC in het water vallen en raakte kort daarna langdurig geblesseerd, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een (tijdelijke) vervanger.

Ver detalles de la publicación