Opvallend: John van ’t Schip wijst ‘de winnaar van het seizoen’ aan bij Ajax | OneFootball

Opvallend: John van ’t Schip wijst ‘de winnaar van het seizoen’ aan bij Ajax | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 de mayo de 2024

Opvallend: John van ’t Schip wijst ‘de winnaar van het seizoen’ aan bij Ajax

Imagen del artículo:Opvallend: John van ’t Schip wijst ‘de winnaar van het seizoen’ aan bij Ajax

Met een gelijkspel op bezoek bij Vitesse (2-2) kwam er zondagmiddag een einde aan een ronduit dramatisch seizoen voor Ajax. Ondanks de teleurstellend verlopen voetbaljaargang maakte trainer John van ’t Schip na afloop een groot compliment.

Van ’t Schip nam af afloop namelijk de tijd om de supporters van Ajax te bedanken. “We zijn vooral voor de fans blij dat we in de 93ste minuut nog gelijkmaakten, want zij stonden er weer negentig minuten volledig achter”, zei de oefenmeester voor de camera van ESPN.


OneFootball Videos


“Als je het vergelijkt met andere seizoenen, zie je dat de fans op een gegeven moment hebben ingezien: de jongens hebben ons echt nodig”, vervolgde Van ’t Schip. “Ze zijn op sommige momenten ook heel boos en teleurgesteld geweest, wat terecht was, maar ze zijn continue, elke wedstrijd, achter de ploeg blijven staan. Ook vandaag weer. “

“Ik denk dat de winnaar van het seizoen bij Ajax dit seizoen duidelijk is: onze eigen fans. Niet wat betreft het voetbal dat ze voorgeschoteld hebben gekregen, maar wel wat betreft de steun die ze de club en de jongens gegeven hebben”, aldus Van ’t Schip.

Ver detalles de la publicación