Opstelling Feyenoord: Zechiël in de basis; diverse spelers ontbreken | OneFootball

Opstelling Feyenoord: Zechiël in de basis; diverse spelers ontbreken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·31 de julio de 2024

Opstelling Feyenoord: Zechiël in de basis; diverse spelers ontbreken

Imagen del artículo:Opstelling Feyenoord: Zechiël in de basis; diverse spelers ontbreken

Feyenoord speelt woensdagavond de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de officiële start van het seizoen. Aanstaande zondag wacht de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV, zes dagen later volgt de eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen Willem II. De Rotterdammers hebben via de officiële website de opstelling tegen AS Monaco bekend gemaakt.

Ezequiel Bullaude keert vandaag terug in de wedstrijdselectie. De 23-jarige Argentijn is speelgerechtigd nadat de autoriteiten eerder deze week zijn gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid hebben afgegeven. In de wedstrijdselectie ontbreekt een aantal selectiespelers om verschillende redenen. Daardoor zijn onder meer Santiago Gimenez, Igor Paixão en David Hancko niet beschikbaar.


OneFootball Videos


Op een deel van de spelers, dat afgelopen zondag nog in actie kwam tegen SL Benfica, maatwerk van toepassing in aanloop naar de eerste officiële wedstrijd van zondag in Eindhoven. Zij hebben woensdagochtend een training afgewerkt op 1908. Een aantal andere spelers is nog herstellende van blessures en komt om die reden ook nog niet in actie. Alle ontbrekende spelers zijn wel als toeschouwer aanwezig in het stadion.

Ver detalles de la publicación