Omstreden consultant nu 'extern bestuurder van de Raad van Bestuur' bij Antwerp | OneFootball

Omstreden consultant nu 'extern bestuurder van de Raad van Bestuur' bij Antwerp | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·3 de julio de 2024

Omstreden consultant nu 'extern bestuurder van de Raad van Bestuur' bij Antwerp

Imagen del artículo:Omstreden consultant nu 'extern bestuurder van de Raad van Bestuur' bij Antwerp

Steve Van den Kerkhof is benoemd als extern bestuurder van de raad van bestuur van Antwerp, weet Het Nieuwsblad. Hij was de voormalige CEO van Plopsa, maar moest er na 22 jaar vertrekken vanwege tientallen beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag.

Sinds januari werkte hij als consultant voor Antwerp, aangetrokken door voorzitter Paul Gheysens om een interne audit uit te voeren en te onderzoeken hoe de club meer inkomsten kon genereren en besparen.


OneFootball Videos


Zijn aanstelling bij Antwerp was omstreden door zijn verleden bij Plopsa, waar ex-werknemers hem beschuldigden van scheldpartijen, beledigingen en pesten.

Hoewel Van den Kerkhof zijn onschuld volhield, besloot Studio 100 hem na een onderzoek door advocate Christine Mussche te ontslaan.

Hij stond niet op de loonlijst en zetelde aanvankelijk niet in de raad van bestuur. Wel liep hij geregeld op de Bosuil rond.

Sinds mei zetelt Van den Kerkhof officieel in de raad van bestuur van Antwerp, samen met andere prominente leden zoals N-VA-politicus Philippe Muyters, CEO van Port of Antwerp-Bruges Jacques Vandermeiren, en ondernemer Jürgen Ingels.

Ver detalles de la publicación