NOS zorgt voor ontzettend veel onvrede na laatste fluitsignaal van Portugal – Slovenië | OneFootball

NOS zorgt voor ontzettend veel onvrede na laatste fluitsignaal van Portugal – Slovenië | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·1 de julio de 2024

NOS zorgt voor ontzettend veel onvrede na laatste fluitsignaal van Portugal – Slovenië

Imagen del artículo:NOS zorgt voor ontzettend veel onvrede na laatste fluitsignaal van Portugal – Slovenië

De NOS heeft tijdens de wedstrijd tussen Portugal en Slovenië de woede van de kijkers op de hals gehaald. De wedstrijd eindigde na 120 minuten in een doelpuntloos gelijkspel, waarna strafschoppen voor de beslissing moesten zorgen. De publieke omroep koos ervoor om tijdens de korte tijd die tussen de verlenging en de penaltyreeks zat een klein reclameblok in te lassen, tot onvrede van de kijkers.

“Een reclamebreak tussen einde verlenging en de penaltyserie is echt crazy”, schrijft een gebruiker op X. “Zelfs bij een penaltyreeks komt er een reclameblok. Wat een bagger zender”, vindt een ander. Nog een kijker is ontevreden de voorbereiding op de penalty’s gemist te hebben. “Het mooiste aan strafschoppen is het overleg nu over wie 'm gaat nemen. De NOS gooit er reclame in. Kansloos.”


OneFootball Videos


Uiteindelijk wist Portugal in de strafschoppenreeks aan het langste eind te trekken. Daarvoor mag het doelman Diogo Costa bedanken. De sluitpost wist namelijk alle strafschoppen van Slovenië te keren, terwijl de drie penalty’s aan Portugese zijde er alle drie ingingen. Daarmee mag Portugal zich opmaken voor een kwartfinale tegen Frankrijk, die op vrijdag 5 juli om 21.00 uur gespeeld zal worden.

Ver detalles de la publicación