Noa Lang houdt pijnlijk shirt over Ajax omhoog en waarschuwt alle supporters van Feyenoord | OneFootball

Noa Lang houdt pijnlijk shirt over Ajax omhoog en waarschuwt alle supporters van Feyenoord | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·6 de mayo de 2024

Noa Lang houdt pijnlijk shirt over Ajax omhoog en waarschuwt alle supporters van Feyenoord

Imagen del artículo:Noa Lang houdt pijnlijk shirt over Ajax omhoog en waarschuwt alle supporters van Feyenoord

Noa Lang heeft maandagavond tijdens de huldiging van PSV in het centrum van Eindhoven een PSV-shirt met Sven Mislintat op de rug omhoog gehouden, zo heeft FCUpdate op camera vastgelegd tijdens de rondrit met de platte kar van PSV. Tegelijkertijd deelde Lang in gesprek met ESPN een waarschuwing uit aan Feyenoord.

In gesprek met ESPN gaf Lang aan dat het vertrouwen van hem in PSV groot is en hij verwacht er volgend seizoen weer te staan: "Ik weet zeker dat ik volgend jaar gewoon topfit ben en iedereen kapot maak met heel het team. Eerst Johan Cruijff Schaal: Feyenoord", doelt Lang op het verslaan van de bekerwinnaar in augustus. Bekend is dat Lang weinig positieve gevoelens heeft als hij denkt aan de Rotterdamse club, zeker ook gezien zijn verleden bij Ajax.


OneFootball Videos


Echter, maakt Lang tijdens de rondrit van PSV door het centrum van Eindhoven, ook een pijnlijk gebaar richting Ajax. Op de platte kar krijgt de aanvaller van de Brabantse landskampioen een PSV-shirt met de naam Sven Mislintat van een supporter, waarmee de oud-Ajacied vervolgens begint de zwaaien op de platte kar. Het is een verwijzing naar de ontslagen technisch directeur van Ajax, die door supporters, journalisten en de publieke opinie wordt verweten een te zwakke selectie van Ajax te hebben samengesteld.Bekijk hieronder de video waarop te zien is dat Lang het PSV-shirt met Sven Mislintat achter op de rug vastheeft:

Ver detalles de la publicación