Nederlandse clubs informeren naar Klaassen: miljoenenaanbieding ligt op tafel | OneFootball

Nederlandse clubs informeren naar Klaassen: miljoenenaanbieding ligt op tafel | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·7 de mayo de 2024

Nederlandse clubs informeren naar Klaassen: miljoenenaanbieding ligt op tafel

Imagen del artículo:Nederlandse clubs informeren naar Klaassen: miljoenenaanbieding ligt op tafel
Imagen del artículo:Nederlandse clubs informeren naar Klaassen: miljoenenaanbieding ligt op tafel

© IMAGO

Davy Klaassen kan volgens Turkse media na zijn korte avontuur bij Inter na een jaar weer terugkeren naar de Eredivisie. De dertigjarige middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van enkele, niet nader genoemde Nederlandse clubs. Besiktas zou hem echter met een lucratief contract willen overhalen om naar Turkije te komen. Eerder was er ook al sprake van concrete interesse van Galatasaray.


OneFootball Videos


Klaassen streek afgelopen zomer neer bij Inter, dat hem transfervrij overnam van Ajax. Hoewel i Nerazzurri beslag legden op de landstitel, is het verblijf van de 41-voudig Nederlands international op persoonlijk vlak geen succes te noemen. De inbreng van Klaassen bleef tot op heden beperkt tot 308 minuten, verdeeld over 16 wedstrijden: een gemiddelde van nog geen 20 minuten per duel.

Hoewel Inter de eenzijdige optie heeft om de aflopende verbintenis van Klaassen met een jaar te verlengen, lijkt het gezien zijn inbreng dit seizoen zeer onwaarschijnlijk dat de Italiaanse topclub verder gaat. Volgens Turkse media kan de ex-Ajacied rekenen op interesse van clubs uit Nederland en Italië, maar hoopt Besiktas hem met een jaarsalaris van drie miljoen euro over te kunnen halen om naar Istanbul te komen.

Eerder werd bekend dat teamgenoot Hakan Çalhanoğlu meedacht over de toekomst van Klaassen. De Turks international zou hem hebben aanbevolen bij Galatasaray, dat de middelste linie sterk bezet wil hebben volgend seizoen en de ervaren middenvelder als eerste zomeraanwinst zou willen verwelkomen.

Ver detalles de la publicación