NEC heeft opvolger Cillessen bijna binnen en nadert akkoord | OneFootball

NEC heeft opvolger Cillessen bijna binnen en nadert akkoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·17 de junio de 2024

NEC heeft opvolger Cillessen bijna binnen en nadert akkoord

Imagen del artículo:NEC heeft opvolger Cillessen bijna binnen en nadert akkoord

Stijn van Gassel moet Jasper Cillessen gaan opvolgen bij NEC, zo weet FCUpdate-journalist Mounir Boualin. De Nijmegenaren zijn in vergevorderde onderhandelingen met de transfervrije doelman en hopen daarmee de concurrentie voor te zijn.

Begin juni kwam naar buiten dat Cillessen wil vertrekken bij NEC. Inmiddels is de sluitpost rond met Las Palmas en vliegt hij op maandag nog naar Spanje om zijn medische keuring te doorlopen. De Nijmegenaren willen dat Van Gassel hem opvolgt als doelman in De Goffert.


OneFootball Videos


De onderhandelingen tussen Van Gassel en NEC bevinden zich in een vergevorderd stadium. Volgens Boualin moeten er alleen nog enkele details gladgestreken worden. Dat betekent dat het erg snel kan gaan lopen.

Met deze daadkracht hoopt NEC de concurrentie voor te zijn. Eerder werd al bekend dat Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam concreet waren voor de goalie, die afgelopen seizoen degradeerde met Excelsior. Beide clubs liggen nog altijd op de loer, maar de kans is groot dat hij zijn carrière voortzet in Nijmegen.

Ver detalles de la publicación