Mohamed Ihattaren geeft teken van leven en maakt zich klaar voor nieuw avontuur | OneFootball

Mohamed Ihattaren geeft teken van leven en maakt zich klaar voor nieuw avontuur | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·13 de junio de 2024

Mohamed Ihattaren geeft teken van leven en maakt zich klaar voor nieuw avontuur

Imagen del artículo:Mohamed Ihattaren geeft teken van leven en maakt zich klaar voor nieuw avontuur
Imagen del artículo:Mohamed Ihattaren geeft teken van leven en maakt zich klaar voor nieuw avontuur

© IMAGO

Mohamed Ihattaren werkt momenteel in de sportschool aan zijn conditie, zo blijkt uit beelden die de voormalig voetballer van Ajax en PSV zelf heeft gedeeld op Instagram. Eerder dit jaar vertrok Ihattaren bij het Tsjechische Slavia Praag, waarna er weinig meer van hem werd vernomen.


OneFootball Videos


Op Instagram deelt Ihattaren beelden dat hij actief is in een sportschool in Culemborg, waar hij aan zijn conditie aan het werken is door onder meer ladder runs en Bulgarian split squats. Mogelijk is het doel van Ihattaren om na de zomer weer aan de slag te gaan bij een club, maar over zijn toekomstplannen is op dit moment weinig bekend.

Ihattaren brak in 2019 door bij PSV als groot talent en groeide ondanks zijn nog jonge leeftijd uit tot een van de smaakmakers bij de Eindhovenaren. Hij raakte echter overhoop met trainer Roger Schmidt en vertrok zodoende in de zomer van 2021 voor minder dan twee miljoen euro naar Juventus.

Na een mislukte huurperiode bij Sampdoria besloot Ajax hem in januari 2022 te huren met een optie tot koop. In Amsterdam kwam Ihattaren echter meer in het nieuws om zijn verrichtingen buiten het veld dan zijn prestaties op het veld. De 22-jarige linkspoot speelde uiteindelijk maar één wedstrijd voor de hoofdmacht: in de finale van de TOTO KNVB Beker tegen PSV (2-1 verlies) mocht hij vier minuten voor tijd invallen.

Ver detalles de la publicación