Moet Anderlecht nog dromen? Er beweegt eindelijk wat in het transferdossier van Romelu Lukaku | OneFootball

Moet Anderlecht nog dromen? Er beweegt eindelijk wat in het transferdossier van Romelu Lukaku | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·19 de agosto de 2024

Moet Anderlecht nog dromen? Er beweegt eindelijk wat in het transferdossier van Romelu Lukaku

Imagen del artículo:Moet Anderlecht nog dromen? Er beweegt eindelijk wat in het transferdossier van Romelu Lukaku

Romelu Lukaku bijt ondertussen al op zijn nagels sinds het begin van de transferperiode, in afwachting van de ontwikkelingen die hem naar Napels zouden kunnen sturen. En dat zou nu eindelijk kunnen gaan gebeuren.

Romelu Lukaku is nog steeds een speler van Chelsea en wacht (on)geduldig op de ontwikkelingen die hem mogelijk naar Napels zullen sturen. Kortom: Lukaku zou zijn woord hebben gegeven aan Antonio Conte, zijn voormalige coach bij Inter Milan, en zou de vervanger moeten worden van Victor Osimhen, wiens transfer traag verloopt.


OneFootball Videos


Net als afgelopen zomer wacht Big Rom af en zijn situatie zou wel eens tot het einde van de transfermarkt . Terwijl Chelsea en PSG als bestemmingen voor Osimhen werden genoemd, heeft Napels besloten niet langer te wachten.

Fabrizio Romano, de transfergoeroe, meldt maandag dat Napoli een officieel bod heeft uitgebracht op Romelu Lukaku bij Chelsea. De partijen zouden concrete onderhandelingen moeten starten.

Volgens Romano beschouwt Chelsea de twee dossiers - Lukaku en Osimhen - als volledig verschillend. De eerste prioriteit zal zijn om de Belgische aanvaller te verkopen en vervolgens eventueel een overeenkomst te vinden voor de transfer van Victor Osimhen.

Aan de kant van Napoli is de komst van een aanvallende speler altijd beschouwd als een prioriteit, om mogelijke problemen met Osimhen op te vangen. Laten we alleen maar hopen voor Romelu dat als hij bij de Partenopei tekent, de Nigeriaan uiteindelijk niet toch zal blijven!

Ver detalles de la publicación