Minteh bereikt persoonlijk akkoord: ''Nu ligt de rest bij Newcastle'' | OneFootball

Minteh bereikt persoonlijk akkoord: ''Nu ligt de rest bij Newcastle'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·23 de junio de 2024

Minteh bereikt persoonlijk akkoord: ''Nu ligt de rest bij Newcastle''

Imagen del artículo:Minteh bereikt persoonlijk akkoord: ''Nu ligt de rest bij Newcastle''

Yankuba Minteh heeft een persoonlijk akkoord bereikt met een van de geïnteresseerde clubs. Dit bevestigt zijn zaakwaarnemer zaterdagnacht. Bakary Bojang wil niet prijsgeven om welke club het gaat, maar geeft aan dat het nu aan Newcastle United is om tot een akkoord te komen over een transfersom. De Engelsen willen de talentvolle buitenspeler verkopen en hanteren een vraagprijs van veertig miljoen pond.

''Het klopt dat Newcastle bereid is de speler te verkopen als ze een goed bod ontvangen'', vertelt Bojang in gesprek met Chroniclelive. AS Roma, Everton, Liverpool, Marseille en Borussia Dortmund werden in de wandelgangen genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor Minteh. Feyenoord was alleen in beeld als Newcastle United openstond voor een nieuwe verhuurperiode. Vanwege de Financial Fair Play-regels in Engeland aast de Premier League-club nu op een miljoenentransfer.


OneFootball Videos


''We zijn in contact met enkele clubs'', vult zijn zaakwaarnemer aan. ''Ik kan niet bevestigen welke clubs met ons in contact zijn. We hebben overeenstemming bereikt met een van de clubs. Dus nu ligt de rest bij Newcastle.'' Of de Engelsen ook de veertig miljoen pond gaan binnenhalen is twijfelachtig. Mintehs transferwaarde wordt geschat op een bedrag van zestien miljoen euro. De linkspoot, die afgelopen seizoen elf keer scoorde voor Feyenoord, heeft een contract tot medio 2028.

Ver detalles de la publicación